Egy könyvet szeretnék ajándékozni neked, ha érdekelnek a mélyen szántó gondolatok versbe foglalva! Nehéz olvasmány! Mélyvíz! Csak úszóknak!

Iratkozz fel a Tantra-Fény-Mag Hírlevelére, és elküldjük neked az e-könyvet AJÁNDÉKBA!
Részletekért Katt IDE!
Más-Világ e-book

A DNS 12 Rétege

Talán ez által közelebb juthatsz az IGAZSÁGhoz, hogy ki vagy valójában, és hol a helyed az Univerzumban…

1. Réteg

A 2-ős spirál, 2-ős DNS szál. A Genom-géntérkép. A fizikai test teljességét, a viselkedés, mozdulatok öröklött részét tartalmazza. Ez a biológiai réteg. A 3 Dimenziós térben helyezkedik el. Az 1-3.réteg egy csoportba tartozik. A 3 dimenziós fizikai (bilógiai-testi) rétegen felül 3-as csoportokban összesen 12 rétege van a DNS-nek. A meditációk során használd a további 11 réteget, melyek folyamatosan változnak, fejlődnek. Minden sejt középpontjában, a sejtmagban ott van a DNS szál. Összesen 100 billió sejted van. (100.000 Milliárd).
Az Élet Fája Réteg. Ásvány: Ametiszt. Segít erős alapot létrehozni, hogy be tudj csatlakozni saját isteni tervedbe. Segít a rendezettség elérésében.

NINCS MÚLT ÉS NINCS JÖVŐ; CSAK JELEN LÉTEZIK.

2. Réteg

A Múlt és Jövő ebben a rétegben van (egyidőben és a jelenben van). Ez a réteg saját Akasha krónikád. Az érzelmi réteg, melyre kihatnak inkarnációid. Félelem, öröm, szeretet. Kristályszerű ez a réteg. Minden MOST van. A MOST-ot azonban megváltoztathatod. Amikor visszaemlékszel a múltra,a jelened kitágítod, a múltként felfogott jelent látod. A múlt eseményeire valójában nem emlékszel, azok jelenként vannak benned. Az emlékezés valójában jelen idejű képzelet.

Amikor visszaemlékszel, elképzeled a múltat a jelenben. Elméd megteremti a múltat, hogy bele tudj helyezkedni a jelenbe. Ha nem úgy történt a múlt, valójában nem rosszul emlékszel, hanem megváltoztattad a múltról teremtett képeidet a jelenben. Te folyamatosan változol. Ezzel együtt folyamatosan változtatod a múltról alkotott képeidet a jelenben: Tudatos teremtés. Az emberek gondolkodása lineáris múlt—jelen—jövő.

Valójában azonban nincs linearitás, hiszen minden egyszerre van, egyszerre történik, és egyszerre változik. Mindig csak a JELEN létezik. A múlt és jövő nem létezik, csak emlékképek vannak, melyek változnak és változtathatók. A Dimenzióváltás 2012-ben tudat- és nézetváltás halál nélkül, a Test megmaradása mellett. Ehhez a tudatváltáshoz mind a 12 DNS réteget változtatni kell. Ezek egyszerre működnek és nem külön rétegekként. Minden réteg apró változása magával vonja a többi réteg, az egész változását.

HOLOGRAM: Minden töredéke tartalmazza az egész képet, csak nem teljes részletességgel. Pl a múlt életeid és eljövendő életeid ott vannak egyszerre a DNS-edben, egy hologramban. A jelen életed éles, míg a múlt és jövő életeid nem oly élesek. De mind a jelenben létezik.

Ha a karmikus dolgaidat megéled, feloldod, meggyógyulsz és ezzel a hozott dolgaidat is megváltoztatod. Így tudatos pozitív gondolkodással, isteni szeretettel gondolkodással teremtővé válsz, és szabaddá válsz. Amikor a 12 réteg aktiválódik és mind a 12-őt használni kezded, akkor élessé válik minden inkarnációd. A kezedbe kerül minden életed, melyeket akaratod szerint alakíthatsz. Minden benned van.

A 2-es réteg a Te személyes Akasha-krónikád. Ezt Te tudod módosítani. Ha nem is érted mindezt, érezned kell. Mer-Ka-Ba kocka, DNS kocka-csillag tetraéder forma.

Meditációkor helyezd magad saját DNS rétegeidbe. Nem csak testből állsz, az csupán egy részed. Minden információ, minden réteg ott van minden sejtedben 100 Billió példányban. A teremtő forrás ott van minden sejtedben. A Tested magától működik, és várja utasításaidat. Azt teszi, amit kérsz tőle.

SŐT!!! A Multidimenzionális tested is ezt fogja tenni. Ezzel saját Univerzumod befolyásolod. Teremtesz…Teremtővé válsz. Amikor multidimenzionálissá alakítod magad, dimenziót váltasz. Fénnyé válsz, nem fogsz öregedni. Megmarad azon életkorod, amikor váltottál. Ne rombold magad nap, mint nap negatív gondolatokkal. Pozitív energiákkal lásd el magad, hiszen Te mindenre képes vagy. Csak a MOST létezik. A negatívumokat töröld ki a múltadból és a jelened is pozitívvá válik.

A DNS rezeg és Fényt bocsát ki. Zenéjét-hangját-fényét-rezgését hallgasd-érezd meg a meditációk során. Vele mind a 100 billió sejted rezeg és fénylik. A sejtjeid és DNS-eid hozzák létre az AURÁD. Az AURA a DNS-eid által létrehozott elektromos, magnetikus,multidimenzionális és gravitációs fény-mező. A sejtek összekapcsolódnak és együttesen hozzák létre az aurád. Az aurádon így minden látható-érzékelhető, ezáltal értelmezhető és tudható rólad. (Múlt-Jelen-Jövő)-Jelen.

Minden nap beszélgess a sejtjeiddel. A 12 rétegű multidimenzionális aktivált DNS-t a plejádok hozták el az emberiségnek. Inkarnációid (életeid) nem lineárisan egymás után következnek, hanem párhuzamosan egyszerre vannak. Mindegyik hat mindegyikre. Az egyik apró változása végighullámzik az összesen egyidőben. A DNS-ben ott van minden egyszerre.

12 réteg. 4db csoport egyenként 3 réteggel. A csoportok 3. rétegei emelik fel a következő csoportba az előző 2 réteget.

A törvény isteni tervrajza. Életfeladat réteg. Ásvány: Hegyi Kristály. Célja az egyensúly megszerzése és megtartása. A lelkiismeret és félelmek feldolgozása. Csak egyensúlyban lehet elindulni magasabb tudatszint felé. Ez a réteg a harmóniát és egyensúlyt teremti meg. 1-3 rétegcsoport.

3. Réteg

Az 1. és 2. réteget aktivizáló réteg. Mester réteg. Mestertudatosság megjelenése. Ez által átlátod az 1. és 2. réteg multidimenzionalitását. Látod, hogy oka van mindennek, minden mindennel összefügg. Átlátod a pozitív és negatív dolgok következményeit, okát, lényegét. A tanulás a fejlődés útjának teljes átlátása.

A lényeg megértése. Minden sejtedben ott van…Test-Szellem-Lélek egészed ebben van. Önmagad, amire születtél, amiért érkeztél ebbe az inkarnációba. Pl.Indigók mester tudatossága, bölcsessége. Az inkarnációk a Teljességed, Istenséged kiteljesítését szolgálják. FELADAT: Lépj egy Mester-egy Avatár helyébe meditációd során.
Felemelkedés és aktiválás rétege. Ásvány:Tigrisszem.
Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Saját vállalt sorsoddal rezonál. A ránk kényszerített társadalmi elvárások lebontásában segít. 1-3.réteg.

4-5. Réteg

Kommunikációs réteg. 4. Fény(erő), 5. Életfa. Megnyilvánult Istenségességed. Is(TE)n. Minden inkarnációd Te vagy, minden emberrel (7 Mrd) kapcsolatban állsz. Ezüst szál köt össze mindenkivel. A megnyilvánult Istenség rétege. A multidimenzionális kommunikáció rétege. Ha trauma ér, ebből a rétegből marad azon a helyen a DNS lenyomatod, a kísérteted.

4.réteg Rózsakvarc A szívcsakra kristálya. A családdal a gyökerekkel kapcsolatos energiákat segíti. Szülők, testvérek,gyermekek és a Társsal való belső kapcsolat kialakítása. E DNS réteg aktiválásával a közvetlen családi környezet kihívásai erősödnek. Ásvány: Rózsakvarc.

5.réteg Szodalit. A torokcsakra, így a kommunikációt erősítő kristály. Általa megtanuljuk, hogy azt mondjuk amit gondolunk. Példát mutatva gondolatokkal, tettekkel,szavakkal.

Fény és Erő kristály mag energia. A legfontosabb spirituális minőség. Isten fája. A család. Angyal név réteg. Az Isten ember csoport rétegek a 4-5-6. általa a minden korlátozottság , feltételes szeretet, szegénység-tudatosság energiákat könnyebben magunk mögött hagyhatjuk.

6. Réteg

Aktiválja a 4-5.réteget. Vagyok, aki vagyok réteg. Semmi vagy, rajtad kívül semmi nem létezik. Ez a réteg segít érzékelni saját magadként a Mindent. Az inkarnációidat és a 7 Mrd embert. A valódi meditáció ide kapcsolódik. Isten Te vagy. A teremtő, a forrás, a MINDENSÉG. A test a Lélek temploma. A Kívülálló forrás valójában belül, benned van.

Magasabb rendű én. Ima és kommunikáció rétege. Ásványa: Citrin. A napfonat csakrához kapcsolódik és a felsőbb én energiájához. Megmutatja számunkra, hogy hol adtuk át a hatalmat az egónak, az alsóbb lélekszintű erőknek. Általa újra lehet egyesíteni a teljes emberi erőt, egyensúlyt kialakítva az életben, egységben élni a férfi és női energiákkal minőséggel. 4-6. csoport.

7. Réteg

Csillagmag réteg, mely rezgés. Kreatív réteg. Ébredő tudatosság. Lemúriai réteg. Feltárult istenség. A DNS saját nyelve. Ásvány: Labradorit. Extradimenzionális érzékelés rétege. A telepatikus kommunikációra van hatással. Segíti az imaginációs képességeket. A magasabb tudatosság szintjére csatlakozás. Ez által léphetsz a mágia világába. 7-8-9.réteg csoport

8. Réteg

Az isteni akasha krónika rétege. A Mindenséget itt leled. A valóság rétege. Az Igazság az álságosság ellenében kiderülő Való-Minden rétege. Fénylovasok. Bölcsesség és Felelősség rétege. Kristály: Pirit. A napfonat csakrával kötődik össze, az érzelmi alapok átvizsgálásában segít. Lemúria réteg. Önbecsülés, saját magunk tisztelete. Maghatározza korlátaidat, de itt tolhatod ki azokat. 7-8-9. réteg csoport

9. Réteg

Esszencia. Dimenzióemelő réteg. A felemelkedés lángja. Gyógyító láng. Híd. A felemelkedés kulcsa. 1-esből 10-esbe lép. Kiterjedés fénye. Emberi sejt intelligencia aktivizálás. Döntés a szeretet és a félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és tagadás között. Nagy kihívásokkal szembesít. Kristály: Szugilit.

10. Réteg

Istenség behívása. Isteni jelleg felismerése. Kristály: Rodokrozit. Az ősöktől, az apától hozott hiedelemrendszerek, a gyermekkor és a családi minták átvizsgálása.

11. Réteg

Az isteni nőiség bölcsessége. Tiszta együttérzés rétege. Kristály: Csaroit. A kitartás és az isteni célok keresését segíti. Az elszánt keresés beindít egy magától működő tapasztalati láncreakciót, mely megmutatja mi szolgál és mi nem életünk során bennünket. Beismerjük hibáinkat és felismerjük Önmagunkat. Tudunk változni.

12. Réteg

Isteni réteg(ek)Emelkedettség. Kiteljesedés. Tiszta együttérzés. Hibátlanul cselekszel a létezésben. Megszűnik a dualitás. A tökéletesség, a teljes összhang mindennel. A teljes Szeretet. Kristály: Tejkvarc.
Itt lép be a lélek mellé a szellem és oda kerülünk, ahová a végzet visz, ahol ténylegesen lennünk kell. Itt befejezzük a ciklusunkat. Tapasztalatainkkal szembesülünk. Tudatosodnak keresztútjaink. Minden kikerül irányításunk alól.

FORRÁS: Kiss Balázs Kúnó

Mivel minden viszonylagos, így a leírtak már tartalmaznak egyéni kiindulópontokat és értelmezéseket. Olvassátok szeretettel! Értsétek meg Önmagatok!

Kristóf István

Kristóf István

-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-lélekoldó-beavató masszázs
-masszázs tanfolyamok

A fenti GOMBra kattintva feliratkozhatsz a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is kapsz!

K3IST Pixabay

Tantra-Fény-Mag | Szeretet-Lélek-Érzékiség-Gyönyör-Tudatosság-Önismeret

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Thank you for your support! 🙂
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István

Tarts Velem...

2020-ban egy kaland vár rád!

Jordánia a Wadi Rum sivatag a világörökség része!

Katt Ide a részletekért!

Tarts Velem...

A RUNA.HU WebDeSign segít, hogy Te is az Internetes Világ részévé válhass!

Blog írás, Logo tervezés, Weboldal készítés! Mire van szükséged?... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

A sötét háttérképek támogatják az okostelefonok dark módú használatát!

Mire jó ez?!

Az akksid tovább bírja, és a szemed jóval kevésbé károsodik! Megéri átkapcsolni!

Ingyenesen letölthető Háttérképek ITT!

Black & Dark Andoid & Smartphone HD Wallpapers 720 X 1520 px 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This