Egy könyvet szeretnék ajándékozni neked, ha érdekelnek a mélyen szántó gondolatok versbe foglalva! Nehéz olvasmány! Mélyvíz! Csak úszóknak!

Iratkozz fel a Tantra-Fény-Mag Hírlevelére, és elküldjük neked az e-könyvet AJÁNDÉKBA!
Részletekért Katt IDE!
Más-Világ e-book

Más-Világ-Lét

A Tudatosság RendSZERe

Köszöntelek Szeretettel!

Kedves Látogató!

Szeretettel Köszöntelek a honlapomon! Az, hogy ide találtál nem véletlen. Tudatosan, vagy a tudatalattin keresztül a sors által vezérelve, de okkal vagy itt. Tudásom legjavának egyik fele ezeken az oldalakon lelhető fel, ám mi okból őrizgetném, hiszen nem az enyém, ez mindnyájunké, mivel EGY-ek vagyunk. Amennyiben van időd, merülj bele mindebbe. Ha szárnyait bontogató útkereső vagy, aki még csupán érzi, de még nem érti a KI vagyOK lényegét, akkor indulj el az alapismeretektől, s ezt követően nézz be a Tudatosságba, s ha már érted a lényeget, akkor a mélyebb mondanivaló Jelképei is jöhetnek a verseken és egyéb írásokon keresztül.

A Lét nem csupán a Fizikai Test születéséből, gyötrelmeiből és halálából áll, hanem egy hosszú lánc, melynek egyetlen szeme egy egész életet foglal magába.
Az oldalon keresztül szeretném támogatni a fejlődésedet, haladásodat az utadon. Itt és Most lehetőséged nyílik a spiritualitásban, a tudatosságban néhány lépcsőfokot feljebb léni.
A Tantra-Fény-Mag Hírlevele további lehetőségekhez segít hozzá!
Kattints a gombra!
VAGY

Olvass Tovább!

Ha a spirituális utad elején jársz, alapokat szeretnél tanulni, befogadni, akkor indulj el akár egy általam kitaposott úton, amíg saját útra nem találsz. Itt elindulhatsz az Alapoktól a Tudatosság Rendszerébe kapcsolódva: (csupán kövesd a leírt útjelzőket!)
VAGY
Ha már lyó pár éve elindultál a spirituális úton, és szeretnél még többet tanulni, fejlődni, szélesíteni a látóköröd, akkor pedig indulj el egy másik elágazástól: (itt is találsz majd útjelzőket!)
Görgess tovább, majd térj vissza ehhez az elágazáshoz! Az oldal még számos lehetőséggel szolgál a számodra!
A meditáció,és a vezetett relaxáció bár nem jelenti feltétlenül ugyanazt, de lényegüket tekintve összemosódik a mai világban a jelentésük. A következő vezetett relaxációt javaslom naponta elvégezni, amivel már sokat tehetsz a fejlődésed érdekében.
Napi Tisztító Meditáció-Thuróczy Róbert
Kristóf István
Szabad Létező
Ébresztő
Tudatosság Út-Mutató

A következőkben 3 verseskötet következik. Ezekbe Itt és Most bele tudsz olvasni. A kötetek egy egészet képeznek, egymásból fejlődnek. A fejlődés a fizikai időben halad és korszakokat ölel fel. Ezek a korszkok a fejezetek. Lentebb megtalálod valamennyit. A Tudatosságod fokmérője is lehet akár AZ, hogy mennyit tudsz a versek szimbolikájából a magad számára kikristályosítani.

Az első kötet a Más-Világ e-book formájában és Jegyzet-Könyv formájában megvásárolható!

 

A VERSESKÖTETEK:

A 3 verseskötet végigkíséri az utam, miként jutottam el a magam felismerésein
keresztül labirintusok és zsákutcák, sötét sikátorok tekervényeiböl IDE a
JELENbe…
ÚT A MATERIALISTA Szemlélettöl
A SPIRITUÁLIS VILÁG – LÁTÁSig.

További érdekességek és egy kis tudás:

NIB-UR /Nimród/ üzenete az utókor számára:
“Ősöd üzen, a Nap Párduca.
Messze időt viszek.
Tudd: Isten földedről vezette Túr Nemzetet szerte világba.
Lett így Napkeléstől végig, Napnyugvó nagy vizekig
Túr ivadékok áldott Uruszága.
Nehéz idők után szabadultok kínzó tehertől.
Rövid lesz az Úr ítélete.
Nap jő, s Uruszágod ébred.
Igaz légy útjaidon!”

Ha gyorsan meg szeretnéd tanulni
a székely-magyar rovásírást,
vagy el szeretnél olvasni olyan írott anyagokat,
melyek rovással íródtak,
itt egy kis segítség hozzá:

“A Kinti Világ Benned Tükröződik Kicsiben.Ha Háború Dúl Benned, Kint Is Dúl a Harc.Legyen a Célod a Belső Harmonikus Béke.”
/Kristóf István Más-Világ/

Tantrikus Tudatosság:

Kristóf István

Kristóf István

-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-lélekoldó-beavató masszázs
-masszázs tanfolyamok

A fenti GOMBra kattintva feliratkozhatsz a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is kapsz!

Tantra-Fény-Mag | Szeretet-Lélek-Érzékiség-Gyönyör-Tudatosság-Önismeret

AJÁNDÉK: Kérd a 3db Online Marketing Könyvemet!. A könyvek szakértői tudásanyaga nagyban segítheti a fejlődésedet. Részletekért Katt IDE!
3db Ajándék Marketing Könyv

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István
A Lét nem csupán a Fizikai Test születéséből, gyötrelmeiből és halálából áll, hanem egy hosszú lánc, melynek egyetlen szeme egy egész életet foglal magába.
A Magocskák internetes fórum hozzászólásaimból ollózott szösszenetek. Kissé idejétmúltak már, de lehetnek érdekesek.

Elérkezett az IDŐ, hogy ÚJ Weboldalad legyen! A RUNA.HU ebben tud segíteni Neked! Ha weboldalkészítésben szükséged van bármire... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

Ez a WordPress weboldal az Elegant Themes Divi Sablonjával készült. A WordPress a DIVI által egyszerűvé, könnyedén szerkeszthetővé válik. Ha ezen a linken keresztül vásárolod meg a sablont, akkor egy 3 órás személyes segítséget ajánlok fel az induláshoz. Részletekért Katt IDE!

Divi WordPress Theme

A Marketing Akadémia segít neked, hogy Te is Szabad+Boldog+Gazdag Vállalkozóvá válj. Próbáld ki az első havi VIP tagságot 990 Ft-ért! Vegyél részt az ÉLŐ webinárium oktatásokon, végezd el a marketinges mesterkurzusokat és kérd a személyes coaching beszélgetéseket! Részletekért Katt IDE!
Tóth Mihály Marketing Akadémia

Pin It on Pinterest

Shares
Share This