Egy könyvet szeretnék ajándékozni neked, ha érdekelnek a mélyen szántó gondolatok versbe foglalva! Nehéz olvasmány! Mélyvíz! Csak úszóknak!

Iratkozz fel a Tantra-Fény-Mag Hírlevelére, és elküldjük neked az e-könyvet AJÁNDÉKBA!
Részletekért Katt IDE!
Más-Világ e-book

Önszeretet Feladat

Az Önszeretet Útja /Gyakorlati megvalósulás/

Az Önszeretet lépésről lépésre valósul meg. Olvasd végig, majd kezdj bele a gyakorlati megtapasztalásba!

 

1.Lépés–>ELFOGADÁS /önelfogadás/

Elfogadom Magam ilyennek!!!
-A testem ilyen, elfogadom így most
-A jellemem most ilyen. Lassan tudom alakítani, javítani, jobbá tennni.
-Lelkem kissé zavaros. Cipelem a sok blokkot, negatív érzést még!!!
Türelemmel fordulok önmagamhoz. Tudom, hogy meg tudok változni, de addig így fogadom el magam!!!

Kérdés: Mi az amit nem fogadsz el most magadon? Holnap már el tudod fogadni?

2.LÉPÉS –> ÖNDICSÉRET

E napod, majd ezután minden napod során dicsérd meg magad többször, ahányszor csak alkalmad nyílik rá. Akár minden órában keress indokot, valamit amiért dicséret jár neked.
Kérdés: Mi volt ma, amiért most megdicsérnéd magad???

3.LÉPÉS –>ÖNKÉNYEZTETÉS

Minden nap adj valami apró ajándékot, figyelmességet Magadnak. Igyál meg egy aromás kávét, egyél meg egy szeletet a kedvenc csokidból, nyalj el egy fagyit, vegyél meg valamit, amit halogattál idáig. /Ha még bátrabban szeretnél haladni, akkor végezz önkielégítést. Adj magadnak orgazmust. Tedd ezt olyan helyen, ahol még nem tetted eddig. Munkahelyen a wc-ben, vagy egy elhagyott irodában. Mindegy, hogy hol, csak ne ott, ahol eddig megszoktad, és amikor megszoktad./
Kérdés: Adtál ma már Magadnak valami kényeztető figyelmességet? Mi volt az?

4.LÉPÉS –>ÖNSZERETET

El fogsz jutni oda, hogy ha önmagadra gondolsz, látod magad a tükörben, megszólítanak mások-AKKOR ÖRÖM és BOLDOGSÁG érzése tölt el. Míg végül eljutsz oda hogy:
ÉN= ÖRÖM, BOLDOGSÁG, SZERETET
Kérdés: Volt már olyan pillanatod az életedben, hogy ha önmagadra gondoltál, az öröm érzését tapasztaltad? Idézd fel magadban!

Önszeretet Tükrös gyakorlat /Rendkívül hatékony/

A feladatot,végezd el a következő egy hétben legalább egyszer, de akár többször is: csendes, nyugodt körülmények között, egyedül, vetkőzz meztelenre és állj egy tükör elé, melyben az egész tested látod! Ne csinálj semmit, csak állj a tükör előtt és nézd magad hosszú percekig! (Fontos, hogy jó minőségű tükröt használj!;)

Aztán kezd el a pillantásoddal felfedezni, megismerni saját tested: nézd a hajad, az arcod, a nyakad, a vállad, a kulcscsontod, a karod, az ujjaid, a melleid, a mellbimbóid, fedezd fel az anyajegyeket a testeden, nézegesd a hasad, a derekad a csípőd, az intim testrészeid, a combjaid, a térdeid, a lábszárad, a bokád, a lábfejed, a lábujjaid…

Tudd minden porcikádról, hogy milyen, hogy néz ki, legyen szó a mellbimbódról vagy akár a pocakodon lévő „úszógumiról”.

Ha végeztél, kezd újra, csak tüzetesebben, mert a tested nem tabu: vedd észre, hogy a tested nem csak egy test, az nem csak úgy ott van, hanem az a Te tested! A tested megismerésére és elfogadására ne sajnáld az időt, ez akár több napon keresztül, de akár heteken át is elhúzódhat.

Nagyon fontos, hogy az “Énkép” a testről is kiforrott legyen. Tudjuk, hogy naponta nézed magad a tükörben, viszont mindig a frizurádra, az arcodra, illetve maximum a ruhádra koncentrálsz, ami nagyon-nagyon kevés…

Ez a fizikai TESTed…Az asztrális TESTed és Mentális Tested nem látható s két szemeddel, de belső látásoddal és harmadik szemeddel láthatod ezeket is. Kérlek vedd komolyan ezt a feladatot, mert ez első lépcsője annak a fejlődésnek, ami hozzásegít egy élhetőbb és boldog élethez. Köszönöm Neked.

…még néhány gondolat:

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban” – mondta Gandhi.

Ami bennünk van, azt tükrözi a külvilág. Ha mi magunk szeretetteljesen fordulunk mások felé, jóindulattal, segítő szándékkal, elfogadással, pontosan ezt fogjuk visszakapni. Erre akkor vagyunk képesek, ha elfogadtuk magunkat a hibáinkkal, tévedéseinkkel, kudarcainkkal együtt és minden negatívitásunkkal együtt szeretjük magunkat.

Ha megadjuk saját magunknak azt a törődést, amire szükségünk van az élet különböző szintjein, ha gondoskodunk szükségleteinkről, ahelyett, hogy ezt másoktól várnánk el.

Ha belül megváltozunk, megváltozik a körülöttünk lévő világ is. Az egyéni felelősségünk ott kezdődik, hogy a saját életünkben tegyünk rendet, vagyis: magunkat kezdjük el szeretni, szeretettel átalakítani.

Ha tiszta szívből szeretjük magunkat, nem számít, mit gondolnak mások és nem akarunk görcsösen nekik megfelelni. A saját utunkat járjuk elkötelezetten, és pontosan ott vagyunk, ahol lennünk kell. Ez a hely pedig éppen az, ahonnan a legtöbb segítséget és szeretetet tudjuk nyújtani másoknak is.

Mindez elméletben nagyon egyszerűnek tűnik, de a mindennapok sűrűjében, embert próbáló helyzeteiben gyakran nem könnyű megvalósítani. Amikor mégsem sikerül felülkerekednünk az elvárások rengetegén vagy a saját negatívitásunkon, akkor hajlamosak vagyunk még inkább gyűlölni magunkat a kudarcunkért. Ez azonban ismét tévútra visz.

Fontos tudatosítani, hogy nincs szükség arra, hogy önmagunkat megbélyegezzük, elítéljük, büntessük, hiszen minden pillanatban azt tettük, amire éppen akkor képesek voltunk. Kár magunkat ostorozni a régi bűnökért, mivel az akkor számunkra elérhető legjobb tudásunk szerint jártunk el.

A jelenünket ne mérgezzük tovább, vonjuk le a következtetéseket, bocsássunk meg szívből, lépjünk tovább és higgyük el, hogy képesek vagyunk minden pillanatban a lehető legjobbat cselekedni. Ahogy haladunk a szeretet útján, egyre közelebb és közelebb kerülünk a valódi lehetőségeinkhez.

Néhány egyszerű, de hatékony gyakorlati tanács: Légy hálás magadnak A nap végén mondj köszönetet magadnak mindenért, amit elvégeztél. Dicsérd meg magad minden egyes dologért, amit megtettél, legyen az egy határidős munka befejezése, vagy hogy kedves voltál a szomszédoddal. Ez az egyszerű, mindennap ismételt kis rítus folyamatosan azt az üzenetet küldi a tudatalattidnak, hogy értékes és szeretetreméltó vagy.

Ajándékozd meg magad minden nap Légy kreatív és gondold végig, mi adja meg neked az elégedettség és a törődés érzését. Lehet ez egy hétvégi kirándulás, egy nap, amit csak magadra szánsz vagy esténkén egy fél óra, amikor nyugodtan elmélkedhetsz úgy, hogy senki nem zavar.

Lehet, hogy arra van szükség, hogy következetesen meghúzd a határaidat és ideiglenesen visszautasíts másokat.

Emlékeztesd magad arra, hogy valódi szeretetet csak az tud nyújtani, aki önmagával minden szinten rendben van.

Most pedig engedd meg, hogy még tovább vigyelek. A következő gyakorlat intenzív és hatásos. Csak haladóknak ajánlott 😉 A további fejlődésre, változásra, változtatásra való igény, ha megjelent benned, akkor vágj bele bátran. Akár legyen az gyógyulás, anyagiak, párkapcsolat stb. Kezdj bele MOST ebbe a 21 napos gyakorlatba!
Ezt nem állítottam össze, de végigcsináltam, és átütő sikert értem le vele. A két alábbi videóból mindent megtudhatsz!

Ez a videó inkább háttérzene és a tudatalatti programozása. Szorosan kapcsolódik a 21 napos (meg)oldáshoz. Indítsd el, amíg alszol, vagy bármikor…

Kristóf István

Kristóf István

-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-lélekoldó-beavató masszázs
-masszázs tanfolyamok

A fenti GOMBra kattintva feliratkozhatsz a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is kapsz!

Itt üzenhetsz nekünk a feladattal, vagy mással kapcsolatban:

5 + 3 =

Tantra-Fény-Mag | Szeretet-Lélek-Érzékiség-Gyönyör-Tudatosság-Önismeret

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Tarts Velem...

2020-ban egy kaland vár rád!

Jordánia a Wadi Rum sivatag a világörökség része!

Katt Ide a részletekért!

Tarts Velem...

A RUNA.HU WebDeSign segít, hogy Te is az Internetes Világ részévé válhass!

Blog írás, Logo tervezés, Weboldal készítés! Mire van szükséged?... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

A sötét háttérképek támogatják az okostelefonok dark módú használatát!

Mire jó ez?!

Az akksid tovább bírja, és a szemed jóval kevésbé károsodik! Megéri átkapcsolni!

Ingyenesen letölthető Háttérképek ITT!

Black & Dark Andoid & Smartphone HD Wallpapers 720 X 1520 px 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This