Egy könyvet szeretnék ajándékozni neked, ha érdekelnek a mélyen szántó gondolatok versbe foglalva! Nehéz olvasmány! Mélyvíz! Csak úszóknak!

Iratkozz fel a Tantra-Fény-Mag Hírlevelére, és elküldjük neked az e-könyvet AJÁNDÉKBA!
Részletekért Katt IDE!
Más-Világ e-book

Tudatosság

TUDATOSSÁG
Felsőbb Én, Kozmikus Egyensúly, Karma, Sors

A Világ így lesz kerek…2012 után érkező energiák…Rezgésemelés, Tudatszint Váltás

Mielőtt olvasni kezdesz, felhívom a figyelmed arra, hogy mindaz amit itt találsz az én szubjektumomból, az én csatornáimon és sorsomon keresztül született, tehát csak azt fogadd el belőle, amit úgy érzel a tiéd is! Köszönöm …

A Világ tőled lesz szép, hiszen Te vagy a Mindenség, ezért fontos, hogy töltsd fel szépséggel és szeretettel, úgy, hogy magadban RENDet teszel, majd SZERetetet kezdesz önmagad felé sugározni. Ha szereted önmagad, azt a Te Világod is ugyanúgy érzi, ahogyan Te, és elkezd visszaáramlani feléd, miáltal boldogság, és öröm lesz az Élet. Ez a Lét kulcsa.

…Kezdjük el megérteni Kik is vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk, miért születünk meg emberként, a megértés tudatossága miként könnyíti meg Létünket:

Egy apró kitérővel most rálátást kaphatsz a VILÁG MibenLétére:

A tudatosság egy magasabb nézőpontot jelent,ahhoz képest,amit korábban tapasztaltál. A magasabb nézőpont eléréséhez előbb bizalmat kell szavaznod ennek az életszemléletnek, és idővel, ha dolgozol vele, megtapasztalod mibenlétét, és valódiságát. Ez azonban hosszú folyamat, és önmagaddal-önmagadon végzendő komoly munkával jár. Az eredmény azonban egy megingathatatlan Hitet eredményez, ami szükséges a földi lét igaz megéléséhez. Ez a megélés viszont nem túlélést jelent, mert a Tudatosság a Felsőbb Én és a Sors szövetségében kezedbe helyezi a feltétlen szeretet érzését is, ami a Végtelen Teremtő Fény, maga a Forrás Kiáradó Szeretete. Mindezt megtalálod Önmagadban, és ezt jelzi-közvetíti feléd vissza a környezeted, a Világod. Tapasztald meg ezt az érzést, szívből kívánom neked! Lélekben gazdagon megélt napokat Mindenkinek!

Érzed a mindennapok rohanásában, hogy egy ideje, úgy 1-2 éve, valami mintha másként működne? Érzed, hogy a kapcsolataid, az életed, minden napod száguldani kezdett, mintha egy kerékpárról átszálltál volna egy száguldó autóba. Ha mindezt érzed, és elfogadod, akkor megtetted az első lépést a tudatosság felé, mely a következő időszak kulcsa. Ha pedig nem, akkor talán rövidesen érzékeled. Minden nap figyeld az életed, a környezeted, mert már kapod az apró, majd az egyre erősebb jeleket és feladatokat, melyek segítik az átalakulásod, hiszen egy ritka, és szerencsés időszakban élsz a Földön.

Ha azt érzed semmi sem sikerül, azt hogy összecsapnak a hullámok, akkor állj meg egy percre. Ne gondolj semmire, csak figyeld mi történik körülötted. Egy gyermek kacaja, egy madár dala, egy szép épület formája, bármi ami megragad adott pillanatban abba merülj bele és építsd lelked a szépségből. Ez a jelenlét. A jelenlét szépsége a legfőbb segítőd abban, hogy önmagad felé tudj fordulni, és megtanuld szeretni magad. Az Önszeretet egy Út. Ezt az utat nem lehet fejben és lélekben megjárni. Ehhez az úthoz gyakorlás és kitartás kell. Ez a második lépcsőfok. Kívánom érezd mostantól minden nap azt, milyen szerencsés vagy, hogy itt lehetsz éppen most Föld-Anya testén, ölelő szeretetében, Lelkének Fényében. A következő gyakorlat lehetőséget biztosít az önszereteted erősítésében:

Elérkezett a Vízöntő Kora, ami azt jelenti, hogy a Tudatosság magas szintjére emelését támogató energiák támogatnak téged!

Ha már akadályok nélkül, és a legkisebb ellenállást is félretéve szereted önmagad, és ebben az érzésben tudsz fürdeni, és több percet így tölteni, akkor ezzel a lelki Fénnyel nyithatsz majd felebarátaid, Fény-testvéreid felé, vagyis minden ember irányába, akivel találkozol, akit látsz magad körül, és akit el tudsz képzelni, hogy létezik a Földön. Előtte azonban van még egy nagy feladatod, mely még nehezebb az előző önszeretetnél is. Vedd sorra mindazon személyeket, akik iránt neheztelést, ellenérzést, haragot,gyűlöletet, félelmet, vagy bármilyen rossz érzést táplálsz. Egyenként érezd őket. Egyenként helyezd el mindet Lelked szeretetébe, és addig tedd ezt egy-egy személlyel, amíg fel nem oldódik a rossz érzés, és amíg nem érzel iránta semmit, vagy amíg nem tudod szeretni őt. /Egy papírlapon sorold fel őket, és így könnyebben tudasodhat benned ez az oldás/ Ehhez kapsz egy kis segítséget is tőlem a következő napok során. A Szeretet-Fény aranyozza be napod, szívedbe költözzön öröm, és érezd milyen sokan szeretnek. 

Egyszerűen fogom elmagyarázni, és próbáljatok hinni abban, amit mondok, legalábbis adjatok esélyt a következőknek. 

A reinkarnáció azt jelenti,hogy újra és újra megszületünk a Földre, és felöltjük Test ruhánkat, mint emberek. (Pontosabban a Szellemünk és a Lelkünk hozzákapcsolódik a Fizikai Testhez) A test egy életre szól, mondjuk 80-100 évre. Ezen a ruhán kívül van még egy nagyobb ruhánk is, ami külsőre szinte a testtel egyező, ezt asztráltestnek, lélekruhának nevezzük. Nagyrészt az auránkkal azonos. Ezen a testünkön vannak a csakráink és csakraközpontjaink, melyek természetesen fizikai testünket is átszövik. Lélekruhánk egy kozmikus évre szól, ami 25.920 évig tart. Ennyi ideig tart egy reinkarnációs ciklus.

És mindezen ruhák ugyan kinek kellenek?

Ha már megvolt a testünk, és a lelkünk, akkor a holisztika szempontjából a hármas egységhez még hiányzik valami, vagy valaki. Ez a Szellemünk. A Szellem örökéletű, a Forrással, Univerzummal,a Mindenséggel, a Teremtő Fénnyel egykorú. A testjeinkben található, azonban nem csak ott. A Szellemünk egyúttal a Felsőbb Énünk is, a Felsőbb Énünk pedig egyúttal az Univerzum Teremtője is (egyesek Istennek nevezik). És bennünk, körülöttünk van, gondolataink, érzéseink benne is vannak. Az embert tehát képzeld el egy karakterként. (Olyan számítógépes alak, akit a számítógépen játszó ember irányít-VAGY egy olyan kesztyűbáb, akit egy ember keze mozgat, ahogy Kemény Henrik mozgatja Vitéz Lászlót, és krampuszokat is. Sőt még beszél is mindegyikük helyett.) A karakter soha nem tesz önállóan egy mozdulatot sem, mindig a számítógép előtt ülő ember, vagy a bábjátékos mozgatja. Akkor most álljunk meg! Mára ennyit emésszetek, Szeretet járja át szívetek, örömmel éljétek meg e napot kedves karakter testvéreim!

Mindez, amit most leírok, számomra megoldást adott mindarra, ami akadályozott a szabadság megélésében, a szeretet és teremtő erő megtapasztalásában, és az új rezgésekkel való összhang elérésében. Aki olvasod mindezt, neked lehet más jelentést hordoz, de az a kérésem, hogy csak annyit vegyél át belőle, amit magadénak tudsz érezni belőle, szabadon dönts, mi a tiéd mindebből, hiszen a TE emelésedről kell szóljon, amiben te vagy, és a te szereteted. Most pedig még egy dolgot kell elképzelned. Mégpedig, hogy te egy színész vagy, az életed filmjének főszereplője. És mozdulatról mozdulatra, szóról szóra el kell játszanod a szereped, amit a forgatókönyvedbe írtak. A forgatókönyv a sorsod könyve, ami benne van, az a sorsod, és amikor megszületsz, a Szellemed beleszületik a testedbe, akkor ez a forgatókönyv már meg van írva.

Most képzeld el, hogy egy olyan DVD lemez van a kezedben, amelyen 100 film van, de mondhattam volna 500-at, vagy 1000-et is. Legyen tehát 100 film ezen a lemezen. Ez a lemez 25.920 évig forog a lejátszóban, és már rajta van 100 film. A 100 filmben mindben te vagy a főszereplő, ezek a filmek az inkarnációid, vagyis az életeid. A lejátszó lézer tűje a jelen pillanat, ahol vagy,amit most megélsz éppen, azonban a filmek már léteznek, és készek, tehát a filmek szempontjából nincs jelentősége az időnek, csak a lejátszó, a lineáris idő szempontjából van. A Felsőbb Éned kapcsolatban van veled, a Szellemed is ő,aki a testedben van, ahogyan az Avatar c. filmben Jake Sully (Szellem része)beleköltözött egy Navi testébe, de nem csak a testében volt, hanem azon kívül is. Számos kérdés vetődik fel ezek után, de haladjunk sorjában, mivel még mindig nem tudjuk, mi végre ez a sok sületlenség abból a szempontból, hogy ne gyűlöljünk senkit, akivel kapcsolatban negatív érzéseink vannak. Most örömmel teli napot kívánok, és minél több találkozást a szeretet jegyében.

Összefoglalva az eddig beszélteket, az ember 3-as egységből áll, Szellem-Test-Lélek. A Szellem túlnyúlik a Testeken, kapcsolódik a Felsőbb Énhez és a Teremtő Mindenséghez is. Több száz életet él meg Szellemünk, és egy kozmikus év során ebben Lélekruhánk kíséri. Lélekruhánkba beletöltődik minden gondolat, és érzés információja, lenyomatként az összes életünkből, ez az Akasha krónikánk. És most nézzük jelen életünket, melynek forgatókönyvét Felsőbb Énünk írta, és ő mozgatja Test ruhánkat, amíg éljük életünket, érzi fájdalmainkat, érzéseinket,látja gondolatainkat, tehát megéli és tapasztalja mindazt, ami velünk történik fizikai,érzelmi,és gondolati szinten egyaránt.

Ezek vagyunk mi! Mi van a többiekkel? Az embertársainkkal?

Nos ők ugyanígy vannak mint mi. Egy kaptafára készültünk, de mindannyiunknak más van a DVD lemezén. Egy életünk forgatókönyvét több másik(előző) életben megélt dolgok alapján állítja össze a Felsőbb Énünk. Mert nem mindegy miként élünk. Minden cselekedetünknek, és gondolatunknak, kimondott szavunknak következménye van. Az Univerzum legfőbb törvénye az egyensúly törvénye. Bármit teszünk, azzal megteremtjük a cselekedet következményét, ami kompenzálja, vagy ellensúlyozza ezt a cselekedetünket. tehát mindennek van következménye. Ha az éppen megélt életedben nem tudsz kompenzálni, vagyis nem éled meg a másik cselekedeted következményét, akkor egy másik életedben kell megtenned, hogy az egyensúly helyre álljon. A sors, az egyensúly törvénye,és a Felsőbb Éned így, ezek alapján írja meg a forgatókönyvet.

Akivel életed során találkozol, ha csak látod az utcán, akkor is, mindnek szerepe van, mellékszerepe az életedben. A mellékszereplők cselekedetei és szövegei is a forgatókönyvben vannak. Ezeket is a Felsőbb Éned írta. Azért írta, hogy a sorsod beteljesítsd, ami erre az életedre vonatkozik, hogy tanulj, ami által több leszel, hogy érezd, és tapasztald meg mindazt, amit ebben az életedben lehet.

Akkor ki is mondja mindazokat neked, amit társaid, életed mellékszereplői mondanak? Aki cselekszik körötted, azok cselekedeteit ki határozza meg? Mindezeket ki írta meg?

Te, vagyis a Felsőbb Éned, mivel életed forgatókönyve csak rólad szól. Persze más Felsőbb Ének is írtak neked mellékszerepeket, de a Te szempontodból ez mellékes.

Akkor ki tehet arról, hogy beléd rúgott valaki az óvodában? Miért vertek a szüleid gyermekkorodban? Miért szidott le valamelyik barátod a minap, amiért nem beszélsz vele már egy hete? Akivel haragban vagy több éve, az miért csinálta veled, amit csinált? Miért okozott neked fájdalmat, és miért ártott neked? Érted már a lényeget?

A sorsod ez, a Felsőbb Éned megírta, és mindenki eljátszotta neked. A Felsőbb Éned pedig Te magad vagy.

Ki tehet minderről? Te Magad! Érted már, hogy miért nincs értelme gyűlölni, haragudni, neheztelni? Mert Te okoztad, és te kérted meg őket minderre, még mielőtt megszülettél. Ha érzelmeket, cselekedeteket, bármit is kiváltottak benned ezek az emberek, azért légy hálás nekik, hisz megtették amire kérted őket.

Gondolj bele, ha mondjuk valaki bevállalta születésed előtt, hogy autóval halálra gázolja mondjuk az édesanyádat, és ezzel sok ember haragját magára vállalta, és a lelkiismeretét is akár egy életre megterhelte, csak azért, mert te ezt kérted tőle, ezt írtad meg neki. Mit vállalt érted, hogy a sorsod beteljesítsd?  Légy hát hálás, és inkább szeretetet adj neki ezért, ne gyűlöld. Érted már? Elfogadod, és megérted?

 Könnyebb így elengedned azokat a negatív érzéseket, amiket eddig nem tudtál? Nos a hosszú magyarázat ezért volt. És ismét önmagunknál tartunk. Szeretjük magunkat, mert elfogadtuk olyannak, amilyen. Szeretjük az ellenségeinket, akik bántottak és ártottak nekünk, mert ők is a mi kéréseinknek megfelelően cselekedtek. Most engedjük el a mások és önmagunk irányába érzett negatívumokat. Ezzel hatalmas lépést tettünk meg a Szeretet felé. /Olvasd el William Paul Young: A VISKÓ c. regényét, ha még nem tetted meg. A filmet csak utána nézd meg, mert félreviszi a valódi mondanivalót./

A Szeretet a Forrás, vagyis a Teremtő Tudat energiája, a Teremtő Fény, kiáramlása maga a teremtés folyamata., minden amiből építkezik és amivé alakul,az a Mindenség. És amikor érzed ezt a Fényt, akkor légy hálás érte, hogy megtapasztalhatod, és általa megérzed és megérted a Teremtés okát, amiért létrejött az egész, a látható és tapasztalható, és a nem látható Világ. Benned van a szeretet, a Felsőbb Éned által. A Teremtő Forrás ezáltal válik érthetővé az eddig csak szavakként ismert mondat:

“Amint lent, úgy fent, és amint kint, úgy bent.”

Ha megérted ezt a mondatot, akkor érted és főként érzed amiről beszéltem. Ez alatt a néhány nap alatt nem lehet mindazt elérni, amit leírtam, de már kezedben van a megoldás. Önállóan meg tudod oldani, hogy szeresd magad, és szeress mindenkit, és eltöltsön, minden negatív érzelmi blokk nélkül a szeretet érzése. Ne gondold, hogy ez könnyű, és gyorsan megy. Nagyon valószínű, hogy hetek-hónapok alatt tudsz mindent feloldani és megoldani magadban.

Ha végképp nem megy önállóan, és maradnak benned félelmek, gyűlölet,harag, rosszindulat,akkor kérhetsz segítséget, sok módszer létezik, amivel ezeket kioldhatod magadból. Meditáció, családállítás, kineziológia,Lélekhang Módszer, Tantra Masszázs stb. Ezeket is nyugodtan segítségül hívhatod. Ha eljutsz a szeretethez, és teljesen be tud tölteni az érzés, akkor meg fogod érteni, hogy mi az a rezgés, és mi az az energia, ami fokozottabban érkezik 2012 decembere óta hozzánk. És aki nem tud ezzel rezegni, nem tudja ezt a szintet magába fogadni, és kapaszkodik a korábbi Világba, érzésekbe, az valószínű le fog maradni, majd szép lassan kifullad, és meg kell állnia.

Te döntöd el, hogy akarsz e emelkedni, hogy akarsz e teljes Szeretetben élni, és érezni az eufórikus, mindenféle rossz érzés nélküli állapotot, amit hoz mindaz, amit elmondtam. Ehhez sok munkát kell befektetned magadba, a lelkedbe, tanulnod és tapasztalnod kell, és figyelned a napi eseményeket, amik veled történnek egy új szemszögből, a tudatosság szemszögéből. Amikor már tudod, hogy mennyire értelmetlen minden, ami nem a Szeretet felé visz. Legyen tudatos napotok, és szeretettel viseltessetek ma mindenki irányába, aki megbánt titeket.

A Tudatosságod tovább emelkedhet,

Látószöged tovább szélesedhet

a következő oldalon

Ha még nem tetted meg,

akkor még most érdemes elolvasnod

mint Fény miként is áll

EGY RendSZERbe

Kristóf István

Kristóf István

-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-lélekoldó-beavató masszázs
-masszázs tanfolyamok

A fenti GOMBra kattintva feliratkozhatsz a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is kapsz!

K3IST Pixabay

Tantra-Fény-Mag | Szeretet-Lélek-Érzékiség-Gyönyör-Tudatosság-Önismeret

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Thank you for your support! 🙂
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

_______________________________
Ez a weboldal a WordPress rendszer legnépszerűbb DIVI sablonjával készül.
Ha szeretnél hasonló oldalakat készíteni, akkor kattints a KÉPre!
Divi WordPress Theme

Ahogyan bennem keveredik a MAGyarságom, a spiritualitásom, a SZER ami átitat és körbevesz, úgy jelenik meg a Tantra-Fény-Mag-ban minden, Aki Vagyok
Kristóf István

A RUNA.HU WebDeSign segít, hogy Te is az Internetes Világ részévé válhass!

Blog írás, Logo tervezés, Weboldal készítés! Mire van szükséged?... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

A sötét háttérképek támogatják az okostelefonok dark módú használatát!

Mire jó ez?!

Az akksid tovább bírja, és a szemed jóval kevésbé károsodik! Megéri átkapcsolni!

Ingyenesen letölthető Háttérképek ITT!

Black & Dark Andoid & Smartphone HD Wallpapers 720 X 1520 px 

Tantra-Fény-Mag

Pin It on Pinterest

Shares
Share This