Egy könyvet szeretnék ajándékozni neked, ha érdekelnek a mélyen szántó gondolatok versbe foglalva! Nehéz olvasmány! Mélyvíz! Csak úszóknak!

Iratkozz fel a Tantra-Fény-Mag Hírlevelére, és elküldjük neked az e-könyvet AJÁNDÉKBA!
Részletekért Katt IDE!
Más-Világ e-book

Magocskák

Korábbi fórum és chat részletek

kötet: Világ-Lét
2007-2012
szerző: Kristóf István
fejezet:Magocskák

melyeket elvetve kikelhet akár az égig érő fa is…
2012 ÉLETFA NIBIRU AKASHA HERMETIKA THOTH MER-KA-BA

…Azt gondolom az Akasha az éteri elv a legősibb elem (szubsztancia), melyből a 4 fő elem a Tűz,Víz,Levegő,Föld született. Az Akasha-krónika pedig tartalmaz minden történést és minden információt és tudást az Univerzumról, és ezt nem csupán 3 dimenzióban kell felfogni. Úgy gondolom az olvasataim alapján, hogy a Világegyetem, a Mindenség-Univerzum (Isten?ahogyan leegyszerűsítve nevezik) Energiából áll, mely energiának számtalan megjelenési formája, alakja és dimenziója létezik. Ezen belül léteznek tudatos energiák melyek szintén sok megnyilvánulási formában vannak jelen, és ők már alakítják is a Mindenséget. Az emberiség a 3 dimenzió szabályai az anyag mint az univerzum egyik megjelenési formája szabályai közé szorított, de tudatos csoport. Azonban a 3 dimenziós anyagi Testen felül további két rész alkotja, a Szellem és a Lélek. A Szellem foglalja magába a tényleges tudását és bölcsességét, a sok száz életen keresztül felgyülemlett tapasztalatot, míg a Lélek biztosítja az érzelmi állapotot és irányítja kapcsolatát az Mindenséggel. Sajnos nem pontosak az ismereteim, de tudatosan törekszem ilyetén irányban megérteni és megismerni a Világmindenséget. Olvastam olyan személyről, aki tudott az Akasha krónikában “olvasni” és valamikor a múlt század elején többek között vissza tudta idézni Jézus szavait és cselekedeteit.
Ha valaki többet tudna ezekről a dolgokról elmondani, vagy pontosítana annak sorait szívesen venném. Javaslom elolvasni Franz Bardon műveit ebben a témában és Drunvalo Melchizedek Az Élet Virágának Ősi Titka c.művét. Talán ezekből lehet a legpontosabb ismereteket megtudni a témában, és közelebb jutni a megértéshez.

…Az Élet Virágának Ősi Titkát a Mandala Veda kiadó adta ki

Óriási munka és tudás gyűlt benne össze. Szerintem sok szkeptikus materialista is meginog egyes részeknél, ha olvassa. Mindenkinek ajánlom, aki az emberiség bölcsőjére, a hiányzó láncszemekre, és egyáltalán az ember Viágegyetemben elfoglalt helyére kíváncsi. Nem hiszem el a Bibliában leírtakat, de elfogadom sok igazság van benne. Eric Von Daniken sokmindent talált, sok igazságra jött rá. A könyv egyik fő információforrása Thoth (egyiptomi neve) vagy Hermes Trismegistos (görög neve) akiről Franz Bardon is sokat ír, és akitől a legrégibb írásos emlékek származnak a : Smaragdtáblák (Tabula Smaragdina) Aki komolyabban beleássa magát a témába ,nehezen fog kikászálódni belőle, ugyanis egyre érdekesebb és egyre mélyebb az ismeretanyag. Többek előbb utóbb eljutsz a magyarság ős mondáihoz a sumerekhez (szumírek)Nimrudhoz (Nimród,Ménrót) aki már a Bibliában is szerepel. Sokkal nagyobb szerepe van a magyarságnak az emberiség történetében, mint gondolnánk, de néhány újkeletű hatalom próbálja mindezt palástolni, a bizonyítékokat elsüllyeszteni.

…Tudtommal minden állatfajnak van egy hálója, melyen keresztül minden egyed kapcsolatban van egymással. Tehát ha 13 millió állatfaj él a Földön, akkor 13 millió ilyen háló létezik. Egy kísérletben majmoknak tanítottak be valamilyen mozdulatsort, és rövidesen egy több száz kilométerrel távolabb élő ugyanabba a fajba tartozó kolóniánál is megjelent a mozdulatsor. A távolságon felül még tenger is volt közöttük. Ilyen hálója az emberi fajnak is van, csak esetleg “elfelejtettük” hogyan kell használni.
Ionon jól írja az Akasha krónika természetét, hogy minden minden szinten megőrződik, rögződik. Hermész Triszmegisztosz írta a smaragd táblára: “Ami fenn van, ugyanaz ,mint ami lenn van, és ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, így érted meg az egy varázslatát”. Tehát Minden Egy.Az Univerzum egy tökéletes egység, melynek a legnagyobb részétől a legkisebb részéig ott található egyszerre minden ami volt,ami van és ami lesz, egyszerre.

…A Hitedet, vagyis az Utad célját, szemléleted,életfilozófiád neked kell meglelned. Ez lehet akár a munkád, amit szívesen hobbidként, hivatásodként végzel. De lehet akár egy világegyetemet felölelő mindent magába foglaló élet-lét felfogás, melyben magadba tekintve kilátsz az Univerzumra,s érzed, hogy része vagy a Mindenségnek, és a mindenség érez téged, tud rólad, és segít Utadon nap, mint nap. Keresd hát utad, melyhez ha én is hozzájárulhatok, hát örömmel telik meg szívem.

…2012.12.21. Egy nagyon ritka kozmikus szintű bolygó együttállás várható, ahol nem csupán a naprendszerünk bolygói, de a naprendszerünk, a galaxisunk is egy síkba kerül. Ez az együttállás több ismétlődő ciklus vége, mely kb.310.000 évenként következik be. Egy pólusváltás 13.000 évenként ismétlődik, ez is várható. A Föld egy magasabb rezgésszámra emelkedik (Fibonacci számsor:0,1,1,2,3,5,8,13…stb) 8Hz-ről 13 Hz-re. Közben a pólusváltás miatt kb24-72 órára 0-ra csökken a mágnesesség. A Föld mágnesessége hat minden ember agyára-tudatára (Krisztus háló, Kollektív Tudat, vagy Krisztus Tudat:minden földi faj rendelkezik egy közös tudattal, melyet az állatoknál ösztönnek nevezhetünk. Minden faj összekapcsolódik a Földön, az emberiség rendelkezik ezzel a hálóval. Ezt a tudat hálót a mágnesesség zavarja, így kevésbé hatékonyan működik. A mai mágneses erő 8X10 a 25. hatványon Gauss értékű. Ezen a szinten mi is csupán ösztönként, vagy megérzésként tudjuk használni. Azonban a pólusváltáskor 0 Gauss lesz a szintje. Ekkor az emberek tudata, a gondolatok szintje nem gátlódik tovább, kialakul a Krisztus tudat szabad gondolatainak kritikus tömege, mely emberiség szintű teremtő erőt eredményez. Az emberiség tudatára ébred Önmagának, és önmaga mentális erejének.)A 8 Hz a 3. dimenzió, míg a 13 Hz a 4. dimenzió rezgésszáma. Esélyt kapunk, hogy egy szinttel, egy dimenzióval feljebb emelkedjünk. Ezt az esélyt nem tudja mindenki kihasználni. Sokan nem fognak tudni “átlépni”. Ezen a szinten maradnak. Eddig senki nem tudta pontosan leírni, mi is történik a felemelkedőkkel. Akik itt maradnak, valószínű. hogy középkori szintre süllyednek majd, mivel a modern technológiák, a civilizáció megsemmisül, vagy egyszerűen nem fog működni semmilyen technológia. Elképzelhető az is (az emberi génállomány nagy része nem működik, és még mindig csak találghatnak, hogy mire föl ennyi gén és kromoszóma az embernek, ha nem aktív), hogy a 13 Hz aktiválja az emberek alvó génjeit, és genetikai kódunk segít az új körülményekhez alkalmazkodni.

Az a kérdés, hogy kik emelkednek feljebb, magasabb rezgésszámra…

…Nem hiszek el mindent, viszont mindent elfogadok, mint véleményt. Mivel a 2012 eseményeiről legalább 20 féle alternatívát olvastam-hallottam melyek különböztek, vagy hasonlóságot mutattak egymástól-egymással, ezeket összegzem magam számára, és próbálok egy általam vallott leghelysebb irányt elképzelni, ami persze lehet teljes zsákutca is. Nagyon sokrétű módon beleástam magam az ezotériába, mely tanulmányokból sokkal nem azonosultam, de sokat elfogadtam, míg nem jutok, vagy nem juttatnak jobb következtetésekre.

…Drunvalo Melchizedek 1972-től kommunikált Thoth Szellemével, és a legtöbb múltra és jövőre vonatkozó információt tőle szerezte. Többek között 1972-ben a Szíriusziak, (Szíriusz B naprendszer lényei az egyik faj mely az emberek génállományába bekerült) egy óriási napkitöréstől óvták meg a Földet és az emberiséget. Tehát nem cél 2012-ben az emberiség teljes pusztulása, inkább egy kiválasztódás fog végbe menni spirituálisan, mely a fizikai síkban is megjelenhet, de pontos történést senki sem jósol. Talán az emberiség teremtő kollektív tudatán múlik minden majd. Az Univerzum teremtő elvét fogják az emberek önmaguk végrehajtani. A Hermetika alapelve,, melyet Thoth(Hermes Trismegistos) írt le a Tabula Smaragdinákban (Thoth smaragdtáblái) hogy “amint fent úgy lent, és amint lent úgy fent” mely a mikrokozmosz-ember és a makrokozmosz-Univerzum-Mindenség összefüggése.

Thoth 1986-ig kommunikált Drunvalóval, aki mindezt Élet Virága előadásain keresztül adott át nekünk, és közben megírta fő művét az Élet Virágának Ősi Titkát

Én csak egy képességek nélküli, de némi szenzualitással rendelkező ember vagyok a 7 milliárdból, tehát egy kis pont. Gondolataimat és megérzéseimet, sugallataimat, a kapott jeleimet Ezoterikus lírámban fogalmazom meg, de szerintem nem vagyok egyedül, és nem csak néhányan érezzük, hogy gyorsul és változik körülöttünk minden. AZ emberiség tudásának gyarapodása az utóbbi években szárnyal. A materialista fizikusok eljutottak a metafizikáig (ebbe sajnos nem tudok belefolyni, csak felületesen olvastam erről), és lassan ugyanazokat az eredményeket kezdik előhozni, melyet a Hermetika és néhány ősi vallás(hinduizmus,kabbala) vall már néhány ezer éve.
…Beszélnek arról is, hogy 3. dimenziónkból a 4. dimenzióba sikerül felemelkednünk.
Hathorok: ∆ A Vénusz 4. dimenziós lényei. Jóval fejlettebb a civilizációjuk a miénknél. Segítséget nyújtottak Egyiptomban a Szfinx és a három nagy piramis létrehozásában. Folyamatos segítőink fejlődésünk rögös útján. Tanításuk alapja a hang használata. 3-5 méter magasak. Ez a magasság jellemzi a 4. dimenzióbeli lényeket.

Több helyen hallottam, hogy az új generáció szülöttei(gyermekek,kristály és indigó gyerekek) már nem 46 kromoszómával rendelkeznek, hanem 48 esetleg 50 kromoszómával. Ez persze nagyon könnyen vizsgálható mikroszkóp alatt,de ez is egy titok, ami nem tudódhat ki, vagy egyszerű kitaláció. Mindenesetre nem szabad kizárni ezen dolgok valóság alapját.
Szóval lehetségesnek tartom, hogy eleve bele van építve a DNS-ünkbe, hogyha 8 Hz-ről 13 Hz-re emelkedik a Föld-Anya rezgésszáma, kvázi átkerülünk a 4.dimenzióba,a génjeink aktiválódnak, és alkalmazkodunk igen gyorsan az új körülményekhez. És amikor az embert életre hozták, már akkor benne volt ez az alkalmazkodás a génjeinkben.

…Ha mégis megtörténne a pólusváltás, és a Föld rezgésszáma megemelkedik, és felemelkedünk a 4. dimenzióba, várhatóan számtalan mesterséges tárgy erre nem lesz alkalmas. Nagyon valószínűnek tartják, hogy csak a természeti tárgyak, és az élőlények, a természetes anyagok tudnak majd csak felemelkedni, sőt nem is minden ember lesz erre képes. A legnagyobb esélye azoknak lesz, akik a kritikus időpontban meditálnak majd. Egyik ilyen meditációs módszer a Mer-Ka-Ba meditáció lesz:
Mer-Ka-Ba: ∆ Fény(Lélek)-Szellem-Test. Fénytest. A Mer-Ka-Ba meditációval létrehozott fénytest egy járművet alkot, mellyel az Univerzum bármely pontjába eljuthatsz.
Amikor létrehozod elméddel(Szellemeddel) a csillag tetraédert, és a két tetraédert ellentétes irányba kezded forgatni, ne feledd, hogy a meditációdnak szereteten kell alapulnia. Szívből.teljes lélekkel és Szeretettel kell végrehajtanod, hogy teljesen sikerüljön. Mesteséges Mer-Ka-Ba is létrehozható, de sikere nem garantált.

Mivel a kollektív tudat ereje teremtő erővel fog bírni, nem szabad félned, nehogy a félelmeid határozzák meg sorsod és helyed, nehogy megteremtsd magad köré a félelmeid világát. Pozitívan állj az új helyzethez. Szeretettel és Önzetlenséggel, félelem nélkül indulj el. Az Önző, anyagi javaikat féltő, szeretet nélküli emberek vagy megrekednek a 3.dimenzióban, vagy egyszerűen megsemmisítik magukat negatív gondolataikkal.

…Drunvalo Melchizedek leírása szerint(Drunvalo Melchizedek-A Fény Kígyója 2012 után) A Föld forgási tengelyének elmozdulása a mérvadó.
Tehát képzeljük el miként forog a Föld a tengelye körül. Hosszabbítsuk meg ezt a tengelyt úgy, hogy a Tejút nevű galaxis, az a galaxis melyben a mi naprendszerünk is helyet foglal, tehát, hogy a Föld forgási tengelyét meghosszabító egyenes éppen “átszúrja” a Galaxis középpontját(egyre többen támasztják alá, hoy a galaxisok középpontja egy-egy fekete lyuk). Nos ez az esemény, amikor a Föld éppen “átlövi” a fekete lyukat, csak 25.920 évenként következik be. Bár talán most éppen ez következik. Egyéb 25.919 évben ez a tengely karikázik és egy ellipszist ír le. Az ellipszis egyik csúcsánál lő, ilyenkor, vagyis 25.920/2=~13.000 év után pólusváltás történik, de a tengely által bejárt ellipszis legtávolabbra kerül a középponttól. Ezt követően ismét eltelik ~13.000 év, és ismét helyben vagyunk, megcélozhatjuk a galaxis középpontját, ismét lezajlik egy pólusváltás. Ha az ellipszist felosztjuk 12 egyenlő részre, és elnevezzük őket a csillagjegyek alapján, akkor egy csillagjegyben 25.920/12=2160 évet tölt a Föld és forgástengelye. Most a vízöntő csillagjegye, un. Yugája következik. Ez a Föld “témája” a többiről már írtam, hogy a galaxis is forog egy nagyobb rendszerben, mely ismétlődik, és ott is valamiként visszatér a galaxis egy ciklus elejére, mely 16 Milliárd éves. Tehát több nagyobb ciklus is véget ér, és kezdődik újra valamikor 2012 körül, melyet a Mayák megjósoltak, és egyúttal befejezettnek is tekintették a naptárjukat, mivel nem tudták, vagy ha tudták, hát titokként őrzik, mi fog igazán történni.

…A 2012.12.21. időpont a maya naptár szerint lett meghatározva, miszerint az eddig létező világ ebben a formában eddig fog létezni. Egy több millió évre visszavezethető időszámítást tartalmaz e naptár, így bizonyára lehet benne néhány évnyi tévedés, bár a csillagokat alapul véve és bolygók keringését melyek fizikai-matematikai alapon számíthatók, az is lehet, hogy pár napnyi pontatlanság van csak benne. Az pedig, hogy mi fog történni? Nem tudjuk. Most pontosan nem emlékszem, de talán 10 v. 13. maya naptár és jövendölés létezik, melyből 5-öt már csak nagyon szűk kör ismer a maya vének-papok közül.

…A maya civilizáció virágzása kr.u.200-900-ig tartott. A mayák leszármazottai, az ősi tudás őrzői behúzódtak az őserdőbe. Maya preklasszikus kor: kr.e.1000-kr.u:200-ig, klasszikus virágkor:kr.u.200-900-ig, posztklasszikus kor: kr.u.900-1550-ig. A maya időszámítás 13 baktun óta jegyzett, ez kb.5125 év. 1 tun=360 nap, 1 katun=20 tun, 1 baktun=20 katun=394 év.

Barbara Hand Clow a következőképpen írja le a 9 dimenziót, melyből az 5.-be lépünk rövidesen:
9. D Tejút Galaktikus Központ (Tzolk’in)- Fekete Lyuk

8. D Kozmikus Rend- Galaktikus Szövetség Orion

7. D Galaxis Információs Fényországút- Androméda

6. D Morfikus Mezök- Szakrális Geometria-Sziriusz

5. D Szeretet és Kreativitás- Plejádok

4. D Kollektiv Tudat – Plejádok- Alcyone bolygo

NEM FIZIKAI Dimenziok_Fény-Energia_Érzések Érzelmek_
FIZIKAI Dimenziok

3. D Lineáris Tér-Idö Emberek

2. D Tellurikus Birodalom,
Elementálok-Mély Forró Bioszféra

1. D Föld Vasmag Kristály

Természetesen nem szűnnek meg a fizikai dimenziók a felemelkedéssel, hanem többet fogunk “látni” a Mindenségből.

…Sokan azt mondják, hogy a 4. következeik, de több olyan vélemény van, hogy az 5.-be sikerül egyből spirituálisan felemelkedni. Ha az 5. szinten leszünk, abban benne van a 4. is.Persze ez nem vonatkozik mindenkire, a földhözragadt szkeptikusok maradnak a 3. dimenzió keretei között.
…Lépésről lépésre készülsz fel. Szellemed és Lelked felkészül, és ha sikerül és itt az idő, a kollektív tudat segítségével sok-sok ember tud majd rövid idő alatt felemelkedni. Tehát bármennyire is szeretnéd, mindkét tényezőnek működnie kell egyszerre. Így egy szintet el kell érj spirituálisan, hogy ha majd itt az idő, amit nevezzünk a mayák által megjósolt 2012.12.21-nek,amikor a Föld egy várhatóan 13 Hz-es rezgésszintre kerül, valamint pólusváltás is várható, egy két napig megszűnik a mágnesesség, és még számtalan tényező adódik össze. Tehát a magasabb dimenzióba kerüléshez(4. vagy 5.) kevés a spiriutálius felkészülés. Az egész emberiség kollektív tudatának belépése is kell, és a már említett földi változások.

Meditatív állapotban kell ezt az időt túlvészelni. Ld.Drunwalo Melchizedek Mer-Ka Ba meditáció, de számatalan más meditáció is elképzelhető.Mindenkinek megvan a maga meditációs módszere.

…Nem vagyok médium, de azért “átjön” némi megérzés, főként a kollektív tudatból, vagy akár a többi dimenzióból is. Nem csak a 3. dimenzióban vagyunk jelen. Mi több dimenziós lények vagyunk, mióta a Szellemünk és a Lelkünk is jelen lehet párhuzamosan a Testünkben és a Testünkön kívül. Ezen felül több lény vigyáz mindegyikünkre. A felsőbbrendű Én, és más nem ebbe a dimenzióba tartozó lények (nevezzük őrangyaloknak őket). Van még 2 évünk 2012-ig, vagy ki tudja hány évünk van, hiszen ez csak egy jóslat. Bárhogyan végbe mehet. És itt a lényeg. Eddig senki nem tudta leírni pontosan, hogy mikor, mi, és hogyan fog lezajlani. Egy változatot kicsit többen említenek, de fenntartásokkal. Tehát minden lehetséges. A fő csapásvonal az amit leírtam a kollektív tudatról, a rezgésszámról és a bolygó együttállásokról, valószínűleg mindent pontatlanul, és hibásan a magam Szelleméhez igazítva. Látogass el a honlapomra, ott az ajánlott irodalomban megtalálod a forrásaimat. A hermetika és a 2012-es várható események nagyon érdekelnek. Minden lehetőséget végigzongorázok, és érzéseket, sejtelmeket,hangulatokat és jóslatokat teremtek, érzek át, melyek egy része bizton helyes, és igaz, egy része vakvágány.

…Nekünk kell megváltoznunk, jobbá lennünk, senki nem fog helyettünk megoldani semmit. Felebaráti szeretet, pozitív gondolatok, segítségnyújtás a magunk korlátai között. És ha elég sokan így érezzük, így gondoljuk, és így teszünk, akkor a Világ is ebbe az irányba fog elmozdulni, és a magasztos dolgok és célok, melyet az Univerzum lehetőségként nyújt rövidesen, megvalósulhat. Ez azonban a sok millió egyénen fog múlni.

…Tehát én úgy vélem nem álomban vannak embertársaink, és nem ébrednek fel semmiből, hanem előbb utóbb ráébrednek valamire, ami azt mutatja meg nekik, hogy a változás elidult, és egyre gyorsabb. És ha pozitívan gondolkodunk, a jót látjuk mindenben, felebaráti szeretettel tekintünk embertársainkra, szeretettel,megértéssel, türelemmel és javító szándékkal állunk egyre többen a világunkhoz, akkor előbb utóbb elhisszük, egyre többen hiszünk benne, hogy jó, egyre jobb a világ, és egyre jobbak vagyunk emberek. Persze ez egy duális világ, így a rossz is meg lesz benne, de talán sikerül túlsúlyba jutnia a jónak-a szeretetnek, mely az új világ alapja lesz, ha elég sokan akarjuk.
Mi a gondolkodás?Folyamatosan mérlegelsz. Nagy kérdésekben vitatkozik az eszed a szíveddel, vagyis a Szellemed a Lelkeddel, hogy egy közös álláspontra, egy egyensúlyhoz közeli döntésre jussanak. Én azt vallom, hogy a helyesebb út mindig az, ha egy kicsit, vagy esetleg nagyon a szívedre hallgatsz jobban, és ezt az utat követed a nagyobb döntéseidben. Ha van lelkiismereted, tudsz feltétel nélkül szeretni akkor beléphetsz abba a világba, mely kialakulóban van, és nekünk kell feltöltenünk sok jóval.

…Amit a Nibiruról hallottam eddig:
500 ezer éve a Föld-Anya érintetlen Kék-Bolygóként keringett a Nap körül. Az óceánokat a delfinek és cetek uralták, midőn egy óriás érkezett a messzeségből, a 12. bolygóról, a Nibiruról, neve: Enlil a nefilim. Engedélyt kért, s kapott a cetektől, így a nefilim faj (3-5 m magas humanoidok) letelepedett a Földön. Érceket bányásztak, főként aranyat. Sok ezer év telt el így, mígnem egyszer a nefilimek fellázadtak sorsuk ellen. Ám az aranyra szükség volt, hiszen rendszeresen elszállították azt a bolygóról, a bányászatot folytatni kellett.

…A nefilimek és az újonnan érkezettek, a szíriuszbeliek így új rabszolga fajt teremtettek mintegy 200 ezer évvel ezelőtt (pontosan 200 222 éve /2008-ban/ kr.e. 198 214-ben), mely munkabíró, kitartó és ellenálló volt. A Föld-Anya méhében, a prána-bölcsőben: az Amenti Csarnokában kezdődött minden. Ez volt tehát az Ember genezise. Az Amenti Csarnoka egy 4. dimenzióbeli hely Egyiptomban a Föld mélyén. Kezdetben 16 nőnemű (nefilim génekből) és 16 hímnemű (szíriusz B génekből) egyedet hívtak életre.(Az akkor a Földön élő legfejlettebb főemlős génjeit is felhasználva). Az emberi faj Dél-Afrikában Gondwanaföldön telepedett le, és bányászott a nefilimeknek eónokon át, miközben szaporodott és sokasodott. Az Emberiség bölcsője tehát Dél-Afrika Gondwana .
Amenti az egyiptomi alvilág, de nevezhetjük az egyiptomi hit szerinti 4.dimenziónak is. A Nibirut már látni kellene a csillagászoknak. 3600 éves keringése van, és állítólag amikor Föld közelbe ér a Holdhoz hasonló, de sokkal intenzívebb dagály jelenségeket okoz. A nefilimek aranyért érkeztek a Földre. A kibányászott ércet 3600 évenként felpakolták, majd ismét eltűntek 3600 évre. 2010 szerintem nem a Nibiruról fog szólni, de persze mindez egy nem túl széles látókörrel és információhalmazzal megáldott ember véleménye.

…Semmit nem szabad maradéktalanul elfogadni. Némi kétkedés legyen bennünk, de a teljes szkepticizmus és teljes naivitás között ott van az IGAZSÁG, amit egész életünkben keresünk.

…Véleményem szerint, mely vélemény a saját korlátaim ismeretében elképzelhető, hogy a valósággal mindössze elenyésző százalékban van szinkronban, de lehet az is, hogy magas arányú igazsággal rendelkezik a következő:
A Föld nevű bolygó az Univerzum(Világmindenség) részeként sok milliárd éve (ezt majd néhány földtörténetet ismerő fórumozó bizonyára hozzá fogja tenni) keletkezett. Az Élet Csíráit külső beavatkozással helyezték el, amikor már a minimális élethez való körülmények adottá váltak a bolygón. Lassan kialakultak a különböző fajok, a törzsfejlődés (lehet, hogy további beavatkozásokkal, de lehet, hogy a kezdetben elhelyezett DNS-ekből) során egyre sokszínűbben és változatosan jelentek meg, majd tűntek el, míg újabb és újabb fajok alakultak ki. Mintegy 200.000 évvel ezelőttig Földön csak főemlősök, előemberek és ősemberek voltak jelen. Ekkor még kis populációkat alkottak, így nem volt domináns szerepük a planéta életében. A Földet a cetek uralták, a cetek képviselték az Univerzumban ezt a bolygót, bár értelmi szintjük igen korlátozott volt. A Sirius naprendszerek lakói hasonló cetek, a dogonok, csak lényegesen fejlettebbek és ősibb értelmes faj nálunk. Ám az ember létrejöttében nagy szerepük volt. Kb. 500.000 éve a naprendszerünk 12. bolygóján a Nibirun élő nefilimek(3-5 m magas humanoid faj) bolygójuk légkörének kialakításához aranylelőhelyet kerestek, és a mellett döntöttek, hogy a naprendszer Föld nevű bolygólyán megtalálták, amit kerestek. A Nibiru keringése 3600 évig tart, így 3600 évenként kerültek Földközelbe. Enlil vezetésével egy csoport leszállt a bolygóra, és mivel a Csillagközi törvények megkövetelték, engedélyt kellett kérniük a bolygó képviselőitől, hogy letelepedhessenek és bányászhassanak aranyat, és más fémeket a Földön. A cetekhez fordultak, akik naiv jóindulatú lények lévén megengedték ezt számukra. Mintegy 300.000 évig zavartalanul folyt a nehéz munka. 3600 évenként közelbe került a Nibiru, és átszállították a fémeket rá. Ám egyszer a bányászok fellázadtak, nem voltak hajlandóak tovább dolgozni. Mintegy 200.000 évvel ezelőtt hát úgy döntöttek, hogy a továbbiakban mással fogják kitermeltetni az aranyat. Közben Csillagközi szinten a Sziriusz rendszer dogonjai tartották az ellenőrzést a Földön, hogy minden rendben megy e. A lázadásig nem is volt gond, ám ekkor valamit tenni kellett. A nefilimek és a fejlett géntechnológiát ismerő dogonok összefogtak és a bolygó legfejlettebb főemlősének, a nefilimeknek, és dogonok génjeinek felhasználásával egy, a kitartó munkára alkalmas, ellenálló fajt hoztak létre: AZ EMBERT. Az ember ebben az időben gyakorlatilag gyermeki elmével, minimális Szellemmel, Lélek nélküli dolgozó Biorobot volt. Élethosszát genetikailag beállították, szaporodni kezdett. Gondwána nevű Afrika közeli szigeten kezdett dolgozni, bányászni. A nefilimek nagy része távozott a Nibirura, a dogonok is rendet tevén visszamentek a Sziriuszi otthonukba. Volt egy másik bázisa a nefilimeknek Gondwánwán kívül is, ahol kimeltebb, kicsit okosabb, kicsit szebb emberek szolgálták ki őket, akik nem bányásztak a föld mélyén. Nem a munka és a bányászat foglalta le őket, és primitiv szellemi képességeikkel kicsit többet tudtak meg ebben a környezetben a bányászoknál. Sok tízezer év telt el így, 3600 évente leszálltak a nefilimek, és elvitték az érceket. Ám az emberek is megelégelték a robot munkát, és először a központi bázison, majd a átterjedve a bánya szigeten is kitört a lázadás. A Csillagközi kormány, vagy Galaktikus szövetség válasz elé került. Engedjék e letörni a lázadást a nefilimeknek, vagy valami egészen más dolgot találjanak ki? Nos a következő dolgot eszelték ki. Mivel nagyon jól sikerült genetikai alapokkal rendelkező fajnak tartották az embert, és idő közben szép számúra szaporodott meg a populációja, úgy döntöttek, hogy egy eddig az Univerzum történetében még meg nem történt kísérletet indítanak el. A Földről minden értelmes fajt kitiltottak, csak megfigyelésre, és csillagközi engedély esetén beavatkozásra jöhetett a bolygóra idegen ettől fogva. A primitív emberi faj elkezdte benépesíteni a bolygót. A kísérlet további része a Fénytest-Szellem beköltözése volt az emberi testbe, valamint a Lélek elhelyezése, amivel primitív szellemi lényből fejlett, gondolkodó Szellemmel és Lélekkel rendelkező új Univerzumi fajt hoztak létre. Megkezdődött egy hosszú kísérlet, mely ma is tart. Az első emberek persze még erkölcsileg és szellemileg fejletlenek voltak. A különböző dimenziószintekről Fénytest-Szellemek költöztek az emberekbe, az Univerzum Szellemei ebben a kis színházban, amit Földnek, a szereplőket pedig embernek nevezve kezdtek el tanulni, játszani,tapasztalatot szerezni, fejlődni. A 3. dimenzió szintjét a Földön lehetett megtanulni, és sok “tételből” állt a tananyag, mivel sok-sok reinkarnáción keresztül tartott a fejlődés a kezdő Szellemek számára, és ma is tart, hisz szellemi-fizikai-erkölcsi Utunkat több életen keresztül, a korábban elkövetett hibákból tanulva, ám a Testbe költözvén elfeledve, csak karmánkon keresztül hozva folytatjuk-tanuljuk, míg magasabb szintre, magasabb dimenzióba nem emelkedhetünk. Mindezt a már magasabb dimenziószinteken létező Fény-Szellem-Lények nyomon követték, különösebb beavatkozás nélkül, mint a jó szülők, akik hagyják megbotlani gyermeküket, hagyják hibázni és tanulni saját életükből. Mindig csak végső esetben avatkoztak be. És napjainkban változás közeleg. Az Univerzum, a galaxisok, bolygók,csillagok több millió éves történetében rövidesen különleges együttállás, változás következik be. Ez az emberiség számára egy lehetőség, hogy tömeges szinten emelkedhesen feljebb, magasabb dimenzióba, mivel sok életen át kijárta a Föld nevű iskolát.De még mindig vannak sokan, akik nem tanultak eleget, és tovább kell a “padok ülőkéit koptatniuk”. Ők valahol, valahogy nem léphetnek tovább, nem emelkedhetnek fel, míg a többiek kilépnek a 3. dimenzió korlátaiból, és saját idő nélküli dimenziókba léphetnek, tértől időtől,korlátoktól függetlenül. Ha a mayák, és más földi sumer-nefilim tudást és géneket hordozó ősi kultúrák jól időzítették a változást, akkor ez 2012 környékén fog bekövetkezni, és az Univerzum történetében kivételes eseményként fog lezajlani, amit árgus szemekkel figyelnek más dimenziók lényei, DE NEM AVATKOZHATNAK BE!

Tehát kedves…Elegendő,és részletes választ kaptál a kérdésedre? Ha nem volt kellően széles körű, úgy kérlek vitasd meg másokkal, hogy ebből a történetből mennyi az igazság, mennyi a mese, és ha IGAZ, akkor mennyiben lehet ezt pusztán földi és emberi elmével megtudni, anélkül, hogy idegen, földön kivüli információk érkeztek volna hozzánk, emberekhez. Utóbb több fejlett, fekvilágosult szellem született le emberi testekbe, hol csecsemő korban, hol ifjú korban beköltözve, és magukkal hozták a változásra felkészüléshez a segítségüket. Kérlek Téged, és a Fórum olvasóit, hogy fontoljátok meg mindezt, és kezdjetek kutatni, tanulni, amíg nem késő, és adjatok magatoknak esélyt a felemelkedéshez. Köszönöm Feltétlen emberbaráti szeretettel üdvözölve mindenkit.

…Köszönöm a kérdéseidet. Amelyekre nem válaszolok, azok nagyjából úgy vannak, ahogyan leírtad.Ez tényleg egy érzésből, némi forrásból-amely forrásokban is szerintem sok a megérzés, valamint olyan forrásokból származik, amikor egy földi személy kommunikált olyan szellemekkel, akik éltek már a Földön, megélték, vagy látták, vagy meg tudták nézni mi történt velünk emberekkel. Sok a misztikum benne, de véleményem szerint 50-70%-ban igaz. Persze egy genetikailag összehozott új faj nem piskóta, de a legtöbb faj az Univerzumban sokkal régebbi, mint mi vagyunk, ezáltal lényegesen fejlettebb nálunk.

Források:
Drunwalo Melchizedek: Az Élet Virágának Ősi Titka i-II.
Bob Frissell: Pólusváltás-A Valódi Teremtés Könyve I-II.
Még nem olvastam, de a héten láttam az újságárusnál egy cikk címét, ami arról szól, hogy az élet csíráit idegenek hozták a Földre. Lehet, hogy mellettem szól, lehet, hogy cáfolat. Vagy IPM, vagy 3. évezred, vagy hasonló újság

A Kabbala, a Brahmanizmus, a kereszténység hasonlóan fogalmaznak az alapösszefüggésekről, de természetesen, mivel emberek írták le és tanították ezeket, a saját céljaik megvalósításához alakították a vallásokat. Szerintem a földi vallások esszenciája, a legtöbb igazságot, és létező összefüggést a hermetika tartalmazza, ami ma nem mondható egységes és összefoglalt egy könyvben megírt filozófiának-Világszemléletnek-Vallásnak, de én amit össze tudtam szedni róla, az fedte számomra leginkább a legkevésbé elfogultan a Világ-Az Univerzum magyarázatát. Fő okítóm ebben az esetben Franz Bardon volt. Őt, mivel ősi titkokat árult el, a szabadkőműves páholyok üldözték, és meg is gyilkolták. Művei szerintem alapművek.
Kabbala: ∆ jelentése: átadás, hagyomány, tradíció, vagy jelenthet elfogadást is. Tágabb értelemben a törvényt, vagy dharmat is jelenti. Az Ősi Tudás, mely Istentől való. A Mózesnek átadott, és a Mózes által a pusztában való negyven éves vándorlás során megszerzett ezoterikus tudás. ?A természet minden törekvése az egyensúlyra irányul, miközben az Isten két szeme és homloka alkot egy háromszöget, mely a vízben tükröződve nyilvánítja ki a hatot, az egyetemes teremtés számát� (hexagram). Később részben összefonódik a hermetikával, és így alkotja a szerteágazó ezoterikus tudást.
Thot: ∆ Thoth(Hermes Trismegistos-görög mitológia-a háromszorosan nagy Hermes- király, törvényhozó és pap)(római mitológia-Mercurius) a hermetika, vagy hermetikus filozófia atyja. Egyiptomban a bölcsesség istene. Az Istenek írnoka. Íbisz (madár), vagy íbiszfejű emberi alak, néha majomként jelenik meg, vagy ábrázolják. Felesége Szesat volt. Talán a leginkább univerzális világnézetet (?vallást�) fogalmazta meg és tárta a beavatottak elé. Minél érettebb egy ember (szellem), minél több reinkarnáció során, minél tovább fejlődött, annál kevésbé tud egyetlen vallást magáénak, így egy idő után egyetlen világnézet sem tudja tapasztalatait és tudását kielégíteni. Az egyetemes törvényeket keresi és vallja. Thot adta az emberek kezébe az írást, az okkultista bölcsességet, az asztrológiát és alkímiát. Fő műve a Tabula Smaragdina (Thot smaragdtáblái), mely írásos emlékként megmaradva tartalmazza az ősi törvényeket. A hermetika Thot kinyilatkoztatásain felül az egyiptomi, héber, káldeus, iráni, és hindu hagyományokból, és ősi tudásból építkezik. Középpontjában a metafizikai(mágia) jellegű antropológia áll. Egyszerre vallás, filozófia és természettudomány. ?Ami fenn van, ugyanaz, mint ami lenn van, és ami lenn van, ugyanaz, mint ami fenn van, így érted meg az egy varázslatát.� A beavatottak továbbvitték az ősi tudást, a titkos tanokat (Rózsa keresztesek, Szabad kőművesek)
Szellem-Test-Lélek: ∆ A mentális test a mentális anyagból épül fel (éther elv, vagy Akasha-elv a legfinomabb rezgéssel rendelkező Ős-elem). Ezen anyag két két pólussal rendelkezik, elektromos és magnetikus fluidummal. E mentális test foglalja magában az én-tudatot(az akaratot, értelmet,észlelést), mely maga az emberi Szellem. A szellem halhatatlan, míg a Test és a Lélek múlandó. A Szellem négy ős elemhez fűződő jellemzője: Tűz: Akarat; Víz: Érzelem ; Levegő: Értelem (Intellektus) ; Föld: Én tudat (Ego). A Szellem a mentális síkhoz kötődik. A mentális sík, amihez az emberi Szellem kapcsolódik az Akasha elvből épül fel. Az emberi gondolatok, érzések (mikrokozmosz) az Akashában tükröződnek, és örökre megőrződnek abban. Az Akasha örökkévaló és idő és tér nélküli. Az anyagi sík időhöz és térhez kötött.
Drunwalo Melchizedek Thoth szellemével kommunikált 20 éven keresztül. Járta Világot és tanult Thoth-tól, hogy taníthasson bennünket embereket. Ha a többi könyvet nem is olvasod el, az övét muszáj, ha érteni akaros a dolgok rendjét.
Korábban valamelyik hsz-ben írtam, hogy a spirituális felemelkedéshez nem kell tanulnod, nem kell tájékozottnak és olvasottnak lenned, de nem árt, ha utánanézel mindezeknek. Az ki emelkedhet magasabb dimenziókba, majd kiderül, ha eljön az idő. Az emberiség egyszer kezébe veheti a sorsát, és egy közös tudattal, emelkedett tudatállapotban megteremtheti magának az ideális Világot és Életet. Ebben aki nem akar részt venni, az nem vesz részt. Az Univerzum legfőbb törvénye a szabad akarat, hogy azt tegyél, amit szeretnél. Ezt a Földön emberek mondják meg más embereknek, és ez az Út hosszú távon járhatatlan.

…Ha nem változik semmi(ugye ez az alternatíva is lehetséges),tehát jelenlegi életünk folytatódik, és a Föld Elit csoportja tovább tevékenykedik büntetlenül, és az emberiség lenyeli ezt tétlenül, akkor a sorsunk meg van pecsételve. Csak az elkövetkezendő 5-10 év során milliók válnak hajléktalan rabszolgává, munkanélkülivé, gyakorlatilag a munkánk kell csak az Elitnek azt követően, hogy a vagyonkánkat megszerzik maguknak, ezzel a valuta és hitel politikával, manipulációval. Intenzív kisemmizés és tönkre tétel zajlik. Az állam(korrupt politikusok) által nagy arányban felhalmozott addósság az Elit felé növekvő elkötelezettséget jelent, mely egy örvénylő folyamat, amiből a jelen törvények és társadalmi berendezkedés nem talál, nem találhat kiutat. Az út az munka és az adózás az államnak, aki a befizetett adót átutalja az Elitnek. A banki hitelek és kamatok az Elitnek mennek. Ha adósságaid miatt elveszíted a házad, a földed, autód, mindened az áron alul az Elit tulajdonába kerül. Visszaköltözhetsz a volt házadba, mint bérlő, de a tulajdon az Elité. Szóval szép jövő vár ránk, ha továbbra is eltűrjük amit velünk művelnek.

Szánjatok rá egy szűk órácskát, talán felnyílik egy kicsit a szemetek, hogy mi folyik a színfalak mögött.
…Az hogy nem történik semmi, olyan nincs. Valami történni fog. A Nibiru egy 3600 éves pályán kering. Hogy most hol tartassz…A felemelkedés nem egy napos dolog. A Föld és lakóinak rezgése változik pár éve. A 2012 időpont csak egy közelítő dátum. Ám. ha a Krisztus tudat(Krisztus háló) jól működik, és elegendő ember szándékozik egy akarattal elérni egy célt, mondjuk felemelkedni egy magasabb szintre, és esetleg még pólusváltás is lesz és még számos egybe eső esemény és bolygó együttállás, akkor azért valami történni fog sztem.
e ezt–> <--Én mást HISZEK. A Mindenség Hiten alapul...Egyiket sem tudod, egyiket sem tudom bizonyítani. A Nibiru nem matematikai,asztrológiai összefüggés, a 12.bolygó,melynek az emberiség köszönheti a létét. ...Az álláspontom az, hogy már elkezdődött egy felemelkedési folyamat. A Föld,és minden rajta élő emelkedő rezgésszámmal emelkedik új szintre folyamatosan. A nem történik semmi, arra vonatkozik, hogy 2012.12.12. nap lehet, hogy olyan lesz, mint a megelőző nap, hisz egy folyamatról, és nem hirtelen történésről van szó. DE!!!!Nem elképzelhetetlen egy pólusváltás ebben az időszakban, ami magával hoz számos olyan (hirtelen) változást, mellyel az emberiség kezébe veszi sorsát. Aktiválódik, vagy inkább hatványozottan megerősödik a Krisztus háló(Képzeld el az internetet, melyre minden ember rákapcsolódik Szellemi szinten), mivel számos akadályozó tényező megszűnik hirtelen 48-72 órára, és az emberiség képes lesz teremteni, képes lesz hirtelen felemelkedni, egy magasabb rezgésszintre, ahol már az egyén is képes lesz gondolatokkal teremteni, ahol a vonzás törvénye(The Secret) nem hónapok-hetek alatt jön be(és csak kevés embernél), hanem órák v. percek alatt. Olvasd el korábbi hsz-eimet-a profil oldalamon össze vannak szedve, többet próbálj összegyúrni. Én is ezt teszem, nem tudok nyugodni, nem ragadok le egy-egy vélemény mellett, mindig keresem a legmegfelelőbb választ. Úgy vélem sok jó megoldás van a kérdésedre. A Krisztus tudat-Krisztus Háló--->Minden földi faj rendelkezik ilyennel.A faj egyedei mentális(Szellemi) kapcsolatban vannak egymással-a maguk szintjén-és kommunikálnak, persze nem tudatosan. Ez az Ösztön az állatoknál, és a 6. v 7. érzék az embereknél.
…Bármire, amire emlékszel, gyűjtsd össze, írd le. Szerintem 4. dimenzióbeli felemelkedett élményben volt részed. A Szellemed normál tudat állapotot közvetített a számodra. Alvás közben, tudat nélküli állapotban rákapcsolódunk a Krisztus hálóra, és a kollektív tudatból merítünk(töltünk le) magunk számára hasznos adatokat, információkat, melyek segítenek döntéseinkben. Szerintem még tanácsot is kérhetünk a kollektív tudattól. EZÉRT ha fontos döntés előtt állsz, mindig aludj rá egyet! Visszatérve magasabb tudatszintről (dimenzióból) szerzett élményeidet kezdd el leírni. Kevés az időnk úgy vélem. Lehet, hogy nem 2 évünk van a felemelkedésig, de én úgy számolom, hogy valamikor a beharangozott időpont környékén történnek meg a nagy esmények. De neked ezen élményeidet meg kell osztanod másokkal. Nyiss egy honlapot, és tedd fel őket, hogy bárki elolvashassa. Én is ezt tettem, csak nekem nem ilyen jellegű élményeim voltak, én csak segélykiáltásszerű gondolatokat kaptam, majd apránként változni kezdtem, világnézetem lassan fejlődött alakult, időként gyorsult a dolog. A mai napig kérdés-felelet-válasz-rávezetés gondolatokat kapok-hívok le. Szerintem a kollektív tudatra(Krisztus háló) kapcsolódom rá ezen esetekben. Köszönöm figyelmedet, Üdvözöllek Szeretettel

…Mi van, ha vannak az Univerzumnak olyan esszenciális igazságai, melyek örök érvényűek, és nem idealizáltak az egyes korszakok,fejlődési szintek,népcsoportok számára.Tudtad, hogy az idő, ebből következően az időbéli sorrend csak az anyagi világ egyik tulajdonsága, és a többi rezgésszinten nem is nagyon van ilyen? Egyébként Thoth-ról, mint szellemről beszéltem. A Szellem örök. Ha egy beavatott Szellem emberi testbe költözik, akkor avatarról beszélünk. Az Avatarok nagy szellemi-vallási-filozófiai vezetők voltak. Tisztában vannak az Univerzum alaptörvényeivel, de mivel adott korban és fejlettségi szinten kell az emberek számára ezekről a dolgokról érthetően beszélni, ezért több vallás alakult ki. A gyökere, alapja mindnek egy: Az Egyetemes Törvény. Ehhez talán legjobban a Hermetika áll közel, a legtöbb információt a hermetika árul el belőle.

…sajnos már az ókorban oly hatalomra tett szert Róma, hogy nem átallottak történelmet hamisítani, így többek között a középkorban csak arra fordítottak 100 esztendőt, hogy a krónikákat újraírják Rómának, és az akkor ismert világnak átírva-meghamisítva a történelmét. A hazugságok azóta csak súlyosbodtak, és a mai napig tartanak. Az Alexandriai könyvtár sem véletlenül égett le

…Bizonyosan fokozódnak a Napkitörések.Úgy vélem ezeknek az előrejelzéseknek van alapja, és elég pontosak.

De nem tudom hallottad e, hogy a legnagyobb napkitörés az elmúlt időszakban 1972-ben volt. Akkor még nem ezen szinten volt az űrkutatás. A műholdak nem voltak ott minden “sarkon”, és az űrszondák is ritkábban indultak. Az akkori napkitörésnek el kellett volna söpörnie az emberi civilizációt. És mégsem történt semmi számunkra érzékelhető dolog.Miért? Mert az emberi fajon kívül vannak fejlettebbek. Többek között a bennünket létrehozó egyik ilyen a Sziriusz B-ről származók, akik tisztában voltak a helyzet súlyosságával, előre látták az eseményt, és megóvták a Földet.Bizonyára még terveik terveik vannak velünk. Hivatottak vagyunk még valamire, tehát bízz az Univerzumban, bízz azokban akik az embert teremtették, és bízz magában az emberiségben, mert jó úton halad(egy része) a másik része pedig más utat választ(ott), velük már nem lesz oly kegyes a sors.

2010.10.10. Az Igazságot el akarják venni az emberiségtől, mert hazugságban könnyebb az embereket manipulálni, globális fogyasztóvá tenni, azt egyen, igyon,lélelegezzen,fogyasszon amit a Globális Elit meghatároz, tehát ami neki üzlet, amellett, hogy a befizetett adód már az övék. A banki kamat az övék. Ha bedőlsz a reklámmaszlagoknak akkor te is az övék vagy, nem csak a munkád. Modernkori rabszolgatartás folyik. Amit megkeresel, abból minden haszon az Elitnek megy. Csak gondold végig-villany és gázenergia multi tőkés cégek. Áruházak ahol a fogyasztói társadalom elkölti a keresetét multi. Az államadósság IMF Elit kézben van. A te adósságod Bank az Elit kezében van. A gyógyszergyárak, az olajipar az Elit kezében van. Magyarország és a többi állam a zsebükben van. Kicsi rabszolgák nekik dolgoznak. És ez nem elég, mindent tudni akarnak rólad, minden másodpercedről tudni akarnak. A terror fenyegetés kamu-Azért csinálta az Elit 9/11-et, hogy el lehessen indítani az ellenőrzéseket, hogy az intim szférába is be lehessen hatolni. A nemi szerveden az anyajegyed is látják az új test szkennerek a reptereken. Mikrocsipet akarnak a bőröd alá ültetni, akár a tudtod nélkül is, ha mondjuk h1n1 vakcinát oltanak beléd, azzal ezt is bejuttatják. Szóval gondolkodjatok el. Szerintem ez nem összeesküvés elmélet, ez valóság.

2010.11.07. Ahogy én látom felesleges bárhová elbújni, hisz egész bolygót érintő változásra kell számítani. Egy pólusváltás és rezgésszám emelkedés, egy emelkedettebb tudatszintre-dimenziószintre emelkedés a teljes emberi környezetet érinteni fogja, és mi magunk fogjuk végrehajtani, hisz ezt a jelenlegi 3D világot is mi magunk tettük ilyenné, a jelenleg tudatszintünk látja ilyennek a maga teljességével a maga 3 dimenziós korlátaival. Gondolom mindenki érzi és felfogja, hogy ezt a jelenlegi társadalmi és fizikai-gazdasági-ökológiai környezetet már nem sokáig lehet fenntartani. Az első lépést lehet, hogy nem az emberiség teremtő tudata fogja megtenni, hanem a korábban beszélt pólusváltás, bolygó naprendszer,több naprendszer együttállásai, kozmikus változások, de végül mi magunk emberek, mint szellem-lények kell, hogy változtassunk. Ez csak egy vélemény a magam egyszerű Világképéből kiinduló nézeteim alapján.

2011.01.04. A lényeg,hogy aki nem tud nyitott lélekkel és szellemmel élni ebben a világban, mely egyre gyorsabban változik,és egyre közelebb ér egy átfogó változáshoz,az megragadhat egy olyan szinten,mely számára nem hoz semmit,nem lesz képes kijutni a szintjéről. Most lehetőségek érkeznek naponta minden egyén számára. Különböző jelek formájában kapjuk ezeket a támpontokat, ahogy rossz,de talán szemléletes példával élve a turistaút fákra festett jelzéseit figyelve haladhatsz végig. Aki nem fogékony, aki szkeptikus és ironikus szemmel látja a világot, az lemarad és megragad a maga rezgésszámán, egy régi elmaradt világban-persze sok millió ilyen egyén van, akik képtelenek kilépni a mostani,illetve a 10-20-50 évvel ezelőtti világ csapdájából. Nekik a “lent” a saját maguk által látott és felfogott világ nem változik, legfeljebb annyit,hogy már nem képcsöves TV-n nézik a focimeccseket, hanem HD led-en,de ennyi,és ők a “lent”-en keresztül nem érzékelik a “fent” kozmikus változásait,és nem lesznek képesek magasabb szintre lépni, az új rezgést átvenni,és itt ragadnak egy olyan világban, ahol nem biztonságos az utcára merészkedni, ahol a tudás és műveltség helyett a trágár szavak a menők, és nem kell tudni helyesen megfogalmazni még egy szimpla levelet sem, és csak a burgonya chipsek reklámjai jutnak el a tudatig, azon túl pedig a lesz…om a világot,és belekötök mindenkibe,aki nem így gondolkodik uralkodik. Már kén és ólommentes “környezetvédett” szmogot lélegezhetnek be. Kőolajból és egyéb alapanyagból gyártott “élelmiszereket” ehetnek. Tehát semmi sem kötelező A közeljövőben a változás mindenképpen bekövetkezik, és aki nyitott erre, és érzi, hogy hová szeretne, hová tud jutni ez által,az lehetőséget kap, aki nem érez, csak némi fanyar kötekedő hangulatot, beleröhögök a pofádba életérzést, az itt maradhat és gályázhat tovább, rabszolgája maradhat annak az emberiség 1%-nyi hányadának, akik a pénzvilág 99%-át tartják kezükben. Jó Mulatást Én nem kívánok ebben részt venni, inkább hiszékeny naívaként keresem a jeleimet és az utamat egy jobb világ felé.

Kristóf István

Kristóf István

-tudatosság, életvezetés tanácsadás
-önismereti csoportok
-lélekoldó-beavató masszázs
-masszázs tanfolyamok

A fenti GOMBra kattintva feliratkozhatsz a HÍRLEVÉLre! Ajándékot is kapsz!

Itt üzenhetsz nekünk a VERSsel, vagy mással kapcsolatban:

6 + 13 =

Tantra-Fény-Mag | Szeretet-Lélek-Érzékiség-Gyönyör-Tudatosság-Önismeret

Ha tetszenek az oldalon található írások, anyagok, és nincs lehetőséged személyes találkozásra, de úgy érzed segíteni szeretnél, akkor bármekkora összeggel támogathatod a munkámat. Hálásan Köszönöm!
Kattints a képre!

Tantra-Fény-Mag oldal támogatás

Tarts Velem...

2020-ban egy kaland vár rád!

Jordánia a Wadi Rum sivatag a világörökség része!

Katt Ide a részletekért!

Tarts Velem...

A RUNA.HU WebDeSign segít, hogy Te is az Internetes Világ részévé válhass!

Blog írás, Logo tervezés, Weboldal készítés! Mire van szükséged?... Részletekért Katt IDE!
RUNA.HU webDeSign

A sötét háttérképek támogatják az okostelefonok dark módú használatát!

Mire jó ez?!

Az akksid tovább bírja, és a szemed jóval kevésbé károsodik! Megéri átkapcsolni!

Ingyenesen letölthető Háttérképek ITT!

Black & Dark Andoid & Smartphone HD Wallpapers 720 X 1520 px 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This